Vuoden viimeinen asuntohaku ja kysely Pohjalaisten osakuntien kämppien asukkaille

Epolaiset! Vuoden viimeinen asuntohaku on tällä hetkellä käynnissä. Asuntohakemusten viimeinen jättöpäivä on 15.10. Asuntojonot ovat poikkeuksellisen lyhyet, nyt kannattaa siis hakea!

Jos olet hakenut jo aiemmin ja haluat pitää hakemuksesi jonossa, käy päivittämässä hakemuksesi 15.10. mennessä!

Hakemukset jätetään sähköisesti Pohjalaisen valtuuskunnan Kämppä-sivuston kautta (https://kamppa.pohjalaiset.fi/) Huomioithan, että asuntohakemuksessasi on kaikki vaadittavat liitteet. Mikäli hakemus on liitteiden osalta oleellisesti puutteellinen, ei asuntohakemusta käsitellä. Listaus vaadittavista liitteistä löytyy osoitteesta: http://pohjalaiset.fi/fi/asuminen/ otsikon Tiivistelmä asunnonhakuohjeista alta. Kun olet jättänyt hakemuksen, tarkkailethan sähköpostiasi sillä saatamme pyytää sinulta tarkennusta hakemukseesi liittyen. Myös roskapostikansiota kannattaa tarkkailla! Nopea yhteydenotto helpottaa hakemusten käsittelyä.

Pohjalaisen Valtuuskunnan Asuntolaohjesäännön mukaisesti uusi asuntojono muodostetaan seitsemän arkipäivän kuluessa hakemusten viimeisestä jättöpäivästä (15.10.). Tämän jälkeen voit kysellä sijoittumistasi jonossa allekirjoittaneelta. Asuntojono muodostetaan hakemuksista niiden saamien pisteiden mukaan ja asunnot jaetaan jono järjestyksessä.

Hakua ja hakemista koskevista kysymyksistä voi olla yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Terveisin,

Roosa Harju
Asuntovastaava 2021
Etelä-Pohjalainen Osakunta
epo-asuntovastaava [at] helsinki.fi

***

Oletko asunut pohjalaisten osakuntien omistamissa asunnoissa? Mikäli vastaus edelliseen on kyllä, tarvitsemme apuasi, sillä asunnoista kertovat nettisivut ja markkinointimateriaali ovat auttamattomasti vanhentuneet! Haluaisimmekin kuulla asunnoista parhaasti tietäviltä asiantuntijoilta, eli asukkailta (myös entisiltä), että mitkä asiat ovat olleet asunnoissa mainitsemisen arvoisia. Toivoisimmekin, että saisimme kuulla asukkaiden kokemuksista seuraavan kyselyn kautta: https://forms.gle/fCtZC14m2qgHrGid6

Ystävällisin terveisin,
Alli Palojärvi ja muut Pohjalaisen Valtuuskunnan kämppäsivutiimiläiset