EPO-jasenet-3-jasenedut

Jäsenedut

Hyviä syitä liittyä Osakuntaan

 

Asunnot
Pohjalaisilla osakunnilla on tarjolla yhteensä noin 340 opiskelija-asuntoa. Kaikki asunnot sijaitsevat Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vuokrat asunnoissa ovat opiskelijan kukkarolle sopivia. Hakuaika asuntoihin on maalis-, heinä- ja joulukuussa, ja uusien opiskelijoiden erityishaku järjestetään heinäkuussa. Asunnon saantiin vaikuttavat asunnontarve, taloudellinen tilanne sekä toiminta osakunnissa. Asuntohakemuslomakkeet löydät PV:n Kämppä-sivuilta. Pohjalaisen Valtuuskunnan asuntosihteerin Timo Laitilan tavoitat parhaiten sähköpostilla pv-asuntosihteeri@helsinki.fi tai puhelimitse 050-408 2749 (keskiviikkoisin). Asuntosihteeri päivystää asuntotoimistossa keskiviikkoisin klo 18-19:30 (Rautalammintie 3 B, pohjakerros). Asuntoasioista voit kysellä lisää myös EPOn asuntovastaavalta epo-asuntovastaava@helsinki.fi

Kirjasto
Ostrobotnian kirjasto sijaitsee samassa kerroksessa kuin osakuntatilatkin eli 5. kerroksessa. Kirjasto on oiva apu osakuntalaisen tenttikirjojen metsästykseen. Kirjastossamme on eri alojen kirjallisuutta, erityisesti perus- ja aineopintojen tenttikirjoja, eikä kaunokirjallisuuttakaan ole unohdettu. Kirjaston toiminnasta ja aukioloajoista tiedotetaan tarkemmin sähköpostilistoilla. Tule tutustumaan ja juomaan samalla kirjastopäivystäjän keittämää kahvia.

Kysymyksiä kirjastoon liittyen? Lähetä sähköpostia: pv-kirjasto@helsinki.fi

Opiskelijalounas
Pohjalaisten osakuntien jäsenenä sinulla on oikeus ruokailla edullisesti Manalassa. Näytä vain osakuntatarraasi lounasta maksaessasi, niin saat alennuksen. Alennetun lounaan hinta on 6,20 euroa. Lounasetu on käytettävissäsi 40 kertaa yhden lukukauden aikana. Lounaaseen kuuluu alkukeitto, lämmin pääruoka, salaattipöytä ja jälkiruoka sekä kahvi ja tee. Lisää tietoa Manalan osakunta-alennuksista PV:n ravintolasivuilta.

Lehtihylly
Lehtihylly löytyy Ostrobotnian 5. kerroksen klubihuoneesta. Osakunnalle tilataan lähes kaikki kanta-alueen maakunta- ja paikallislehdet sekä valtakunnalliset lehdet.

Stipendit
Opiskelija, joka opintojensa ohella ehtii toimia aktiivisesti osakunnassa, voidaan palkita myös stipendillä. Stipendejä jaetaan vuosittain Osakunnan vuosijuhlan yhteydessä (myös opinnoissaan) ansioituneille osakuntalaisille. Stipendit jakaa EPO:ssa stipendirahaston hoitokunta, johon kuuluu muun muassa Osakunnan senioreita ja virkailijoita. Hakuajoista tiedotetaan Osakunnan sähköpostilistoilla.

Hauskanpito
Vapaaehtoinen etu, joka ei ole vielä ikinä päässyt Osakunnassa loppumaan!

Fuksiedut
Juuri ensimmäisen vuoden osakuntalaisille suunnattuja tapahtumia, fuksiasuntoja, alennuksia pöytäjuhliin, fuksikarkkeja… Fuksivuotenasi olet oikeutettu moniin etuisuuksiin, joita ei kannata jättää hyödyntämättä.