Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Yhteispohjalaiset vappusitsit

Vappusitsien ilmoittautuminen on auennut! Jokaisella osakunnalla on rajallinen määrä paikkoja. Nyt on ilmo auki! https://forms.gle/sRgREYD3DRjgmjXo9 Kauan odotettu vappu on vihdoin viimein täällä, joten on siis aika kaivaa haalarit ja skumppalasi kaapista! Ennen muita vappuhulinoita sitsataan Bottalla yhteispohjalaisissa merkeissä. Vedä siis haalarit päälle ja tule viettämään vapun ylivoimaisesti parhaita sitsejä Bottalla perjantaina 29.4.! Alkumaljat tarjoillaan klo

Kurikka-kerhon perustamiskokous

"Erityisesti Kurikka-kerholaiset viettivät paljon aikaa Ostrobotnialla ja osakunnan tiloissa 1980-luvulla. Osakunnan toimistossa istuskellessaan he tarttuivat usein kynään ja kirjoittivat kronikkaan "lentäviä ajatuksiaan" tai ylistivät osakuntatovereitaan - yleensä toisia kurikkalaisia. Yön pikkutunteina käsiala muuttui lukukelvottomaksi." (Hannu Kontsas) On koittanut aika herättää Kurikka-kerho takaisin henkiin. Ensimmäinen kokous järjestetään Möykässä keskiviikkona 4.5. klo 18! Kyseessä on kerhon perustamiskokous.

EPOn senioreiden kesän afterworkit

Alkavatko seinät kaatua päälle etätöissä tai samat toimiston naamat kyllästyttämään? Vai kaipaatko muuten vain hyvää pohjalaista seuraa? EPOn senioreiden afterworkit ovat hyvä syy kokoontua joka kuukausi rentoutumaan ja vaihtamaan kuulumisia osakuntaystävien kesken! Tervetulleita ovat kaikki seniorit, niin nuorseniorit kuin vanhemmatkin, sekä tietysti myös nykyiset osakuntalaiset. ke 25.5. klo 18 - Bryggeri, Sofiankatu 2 ma 20.6.

Save the Date! Suursitsit Senaatintorilla 28.5.

Nyt kannattaa merkata kalenteriin lauantai 28.5., sillä silloin vietetään Suursitsejä Senaatintorilla! EPO on varannut sitseiltä yhteensä 56 paikkaa, joihin pääsee pian ilmoittautumaan. 🥳 Ilmoittautumislomake ja tarkemmat tiedot tapahtuman järjestelyistä julkaistaan lähiaikoina, joten seuraathan tiedotusta!

Etelä-Pohjalaisen Osakunnan CXIV vuosijuhlat

Etelä-Pohjalaisen Osakunnan CXIV vuosijuhlat tulevat kesäisissä merkeissä! Tarkemmat tapahtumat ja aikataulut tulevat myöhemmin, mutta muistakaa laittaa päivämäärä ylös. Vaikka vuosijuhlia ei vietetty maaliskuussa, se ei meitä estä viettämästä niitä vähän myöhemmin! Kevätterveisin, Vuosijuhlamestarit

×
×

Log In

Don't have an account?