Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ideointi-ilta

7.4. klo 18:0020:00

Onko pääsi täynnä huikeita toteuttamattomia tapahtumaideoita? Tiedätkö jonkun hauskan pelin, jota olisi kivaa päästä kokeilemaan osakuntakavereiden kanssa? Kiinnostaisiko sinua päästä mukaan osakuntatoimintaan, mutta kaikki tuntuu olevan nyt tauolla?
Tule jakamaan ideoita, näkemään muita osakuntalaisia ja rupattelemaan EPO:n ideointi-iltaan 7.4. klo 18 alkaen Zoomiin! Tapahtumaan ovat tervetulleita ihan kaikki fukseista civiksiin ja senioreihin. Tarkoituksena on yhdessä miettiä, millaisia (etä)tapahtumia Osakunnalla voitaisiin järjestää. Tule kertomaan millaisia tapahtumia sinä haluaisit, millaisia olet ehkä järjestänyt, millaisista tapahtumista olet kuullut tai vain kuuntelemaan ja juttelemaan yhdessä.
Tapahtuman alussa valiokuntien puheenjohtajat sekä fuksimajurit esittäytyvät ja kertovat valiokunnista sekä millaisia mahdollisuuksia on päästä matalalla kynnyksellä mukaan toimintaan ja järkkäilemään tapahtumia. Varsinkin fuksien ja muiden uudempien osakuntalaisten kannattaa siis olla kuulolla!
Hae itsellesi pientä syömistä ja juomista, ja istahda Zoomin äärelle höpöttelemään hyvässä epolaisessa seurassa. Linkki Zoom-kokoukseen:
Meeting ID: 631 6540 0695
Passcode: 060209
Nähdään!
Terkuin,
Rosa ja Kaisla

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
7.4.
Aika:
18:00 – 20:00