Ladataan Tapahtumat

Ekskursio balettiin: Spartacus

4.11. klo 19:0021:00

”Traakialainen Spartacus ja hänen kaunis vaimonsa Flavia ovat joutuneet roomalaisen kenraali Crassuksen vangiksi sodassa. Spartacus ja hänen ystävänsä Hermes myydään gladiaattoreiden kouluttaja Batiatukselle, joka kouluttaa heistä huipputaistelijoita. Flavia päätyy orjaksi Crassuksen taloon. Spartacus joutuu taistelemaan gladiaattoritaistelussa Hermestä vastaan ja surmaamaan hänet. Kauhistuneena teostaan hän yllyttää vankitoverinsa kapinaan.

Kapinalliset hyökkäävät Crassuksen talolle vapauttamaan Flaviaa. Spartacus säästää Crassuksen hengen armosta. Kapinalliset iloitsevat Flavian vapauttamisesta, mutta Crassus joukkoineen suunnittelee jo kostoa. Pitkän taistelun jälkeen roomalaiset kukistavat urheasti taistelleet kapinalliset ja tuomitsevat heidät ristiinnaulittaviksi. Roomalaisten kynsistä paennut Flavia vannoo Spartacuksen muiston elävän ikuisesti.” (oopperabaletti.fi)

Nyt sinulla on tilaisuus päästä katsomaan huippubalettia edullisesti! Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta viimeistään pe 8.10.2021. Paikkoja esitykseen on vain rajattu määrä. Etusijalla ovat tällä kertaa fuksit. Esitys kustantaa Pohjalaisten osakuntien jäsenille vain 15€, joka tulee olla maksettuna ennen esitystä. Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta, sekä maksutiedot joko tekstiviestillä tai sähköpostilla, viimeistään ilmoittautumisajan umpeuduttua. Huomioithan, että sinulla tulee olla voimassa oleva opiskelijakortti mukana paikan päällä. Tavataan Kansallisoopperan aulassa klo 18:40.

Ajankohta: to 4.11.2021 klo 18:40 (esitys alkaa klo 19)

Kesto: 2 h 35 min (2 väliaikaa)

Esityspaikka: Kansallisoopperan päänäyttämö, Helsinginkatu 58, Helsinki

Hinta: 15€

Ilmoittautuminen: viimeistään 8.10.2021

Terveisin,
Petra Lonkainen
Kulttuurivaliokunnan pj.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
4.11.
Aika:
19:00 – 21:00