Stipendihaku 2022 aukeaa to 20.1.

EPOlaiset!

Etelä-Pohjalaisen Osakunnan vuoden 2022 stipendihaku avataan 20.1. torstaina.

Stipendirahaston hoitokunta on julistanut stipendit haettavaksi seuraavissa ryhmissä:

  1. Alemman korkeakoulututkinnon suorittamiseen

Stipendillä voidaan tukea Etelä-Pohjalaisen Osakunnan jäsentä alemman korkeakoulututkinnon suorittamiseen tähtäävissä opinnoissa. Menestys opinnoissa ja aktiivinen osakuntatoiminta otetaan huomioon stipendejä jaettaessa. Hakemukseen on liitettävä opintosuoritusote ja todistus toiminnasta Osakunnassa.

  1. Ylemmän korkeakoulututkinnon suorittamiseen

Stipendillä voidaan tukea Etelä-Pohjalaisen Osakunnan jäsentä ylemmän korkeakoulututkinnon suorittamiseen tähtäävissä opinnoissa. Menestys opinnoissa ja aktiivinen osakuntatoiminta otetaan huomioon stipendejä jaettaessa. Hakemukseen on liitettävä opintosuoritusote ja todistus toiminnasta Osakunnassa.

  1. Vaihto-opintojen suorittamiseen 

Stipendillä voidaan tukea Etelä-Pohjalaisen Osakunnan perustutkintoa suorittavaa jäsentä vaihto-opinnoissa. Vaihto-opintostipendejä voidaan jakaa lukukauden tai lukuvuoden mittaisiin opiskelijavaihtoihin. Stipendiä voi hakea samaan aikaan kuin stipendiä alemman ja ylemmän korkeakoulututkinnon suorittamiseen. Osakuntatoiminta otetaan huomioon stipendejä jaettaessa. Hakemukseen on liitettävä: opintosuoritusote, todistus toiminnasta Osakunnassa, vahvistus vaihtopaikasta tai todistus käynnissä olevista vaihto-opinnoista. Hakemuksesta on ilmettävä, miten vaihdon aikana suoritettavat opinnot tukevat hakijan tutkinnon rakentumista.

  1. Jatkotutkinnon suorittamiseen (väitöskirjan tekemiseen)

Stipendillä voidaan tukea Etelä-Pohjalaisen Osakunnan nykyistä tai entistä jäsentä jatkotutkinnon suorittamisessa. Osakuntatoiminta otetaan huomioon stipendejä jaettaessa. Hakemukseen on liitettävä: CV, tutkimussuunnitelma ja työnvaiheen kuvaus, ohjaajanlausunto sekä tutkimuksen rahoitussuunnitelma ja todistus toiminnasta Osakunnassa.

Todistuksen Osakunnassa toimimisesta voit saada pyytämällä Etelä-Pohjalaisen Osakunnan pääsihteeri Roosa Harjulta: epo.paasihteeri@gmail.com. Mainitse viestissäsi virat ja toimet Osakunnassa, syntymäaikasi sekä kirjautumisvuotesi Osakuntaan.

Hakijalle voidaan myöntää kukin edellä mainittu stipendi yhden kerran.

Vapaamuotoiset stipendirahastolle osoitetut hakemukset liitteineen tulee toimittaa sunnuntaihin 20.2.2022 mennessäOsakunnan toimistoon (Postiosoite: Töölönkatu 3 A 5. kerros, 00100 Helsinki) tai sähköpostitse taloudenhoitajalle (taloudenhoitaja.epo@gmail.com).

Stipendit jaetaan Etelä-Pohjalaisen Osakunnan 114. vuosijuhlan yhteydessä.

Lisätietoja stipendeistä ja niiden hakemisesta voit kysellä allekirjoittaneelta.

 

Etelä-Pohjalaisen Osakunnan stipendirahaston hoitokunnan puolesta,

Pirita Tuikka

EPOn taloudenhoitaja 2022

taloudenhoitaja.epo@gmail.com