Stipendiaattihaku on nyt auennut! Hakuaika to 30.9. asti

Hei Pohjalaiset,

Kiinnostaisiko vaihto-opiskelu Virossa ja tutustuminen pohjalaisten osakuntien ystävyysjärjestö Eesti Üliõpilaste Seltsiin? Tartossa toimiva ystävyysjärjestömme kutsuu jälleen stipendiaatin kevääksi Tarton yliopistoon! Haku on auki sekä EPOn että PPO:n jäsenille.

Stipendi sisältää oikeuden opiskella Tarton yliopistossa kevätlukukauden ajan sekä avustusta asumiseen ja elinkustannuksiin. Stipendiaatti pääsee myös osallistumaan perinteikkään ja aktiivisen Eesti Üliõpilaste Seltsin toimintaan. Selts on miesjärjestö, mutta pohjalaiset sukupuoleen katsomatta ovat lämpimästi tervetulleita stipendiaateiksi. Tartossa pääset helposti myös mukaan Erasmus rientoihin vaikka olet EÜSin kautta vaihdossa.

Hakuaikaa stipendiaatiksi on to 30.9. asti. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi EPOn kansainvälisten asioiden vastaavalle Rosalle
(rosa.huhtamaki [at] gmail.com). Voit olla myös yhteydessä Rosaan mikäli sinulla on lisäkysymyksiä vaihdosta. Rosa on ollut myös itse stipendiaattivaihdossa.

Stipendiaattivaihto on ainutlaatuinen kokemus päästä kokemaan eläväistä virolaista opiskelijaelämää historiallisessa opiskelukaupungissa, joten hae nyt!

Tarton yliopiston verkkosivut: http://www.ut.ee/
EÜS:in verkkosivut: http://www.eys.ee/

EPOn puolesta,

Rosa Huhtamäki
Kv-vastaava
rosa.huhtamaki [at] gmail.com