Pohjalaisen valtuuskunnan virkailijahaku & tiedote rajoituksista

POHJALAISEN VALTUUSKUNNAN VIRKAILIJAHAKU

Pohjalainen valtuuskunta hakee jälleen virkailijoita!

Tällä kertaa haussa ovat sihteerin, arkistonhoitajan ja galleristin sekä hallintovastaavan, kirjastovastaavan, ravintolavastaavan, tilavastaavan ja tapahtumavastaavan virat.

Pohjalainen valtuuskunta valitsee virkailijat torstaina 3.3. klo 17.30 alkavassa kokouksessaan. Kokous on avoin kaikille osakuntalaisille. Tervetuloa!

Alla lyhyet esittelyt haussa olevista viroista:

SIHTEERI
Sihteeri pitää pöytäkirjaa valtuuskunnan kokouksissa sekä huolehtii valtuuskunnan kirjeenvaihdosta.

ARKISTONHOITAJA
Arkistonhoitaja huolehtii PV:n arkistoitavan materiaalin toimittamisesta arkistoon sekä arkiston järjestyksestä ja ylläpidosta. Arkistonhoitajan tehtäviin kuuluu myös PV:n yleinen asiakirjahallinto sekä digitaalisten arkistojen ylläpito.

GALLERISTI
Galleristi huolehtii Pohjalaisten osakuntien hallussa olevasta taidekokoelmasta sekä gallerian ja taiteen ylläpidosta.

Pohjalaisessa valtuuskunnassa on meneillään hallintouudistus. Seuraavat virat ovat uusia, ja toistaiseksi ei ole tehty päätöstä, valitaanko näihin virkailijat Pohjalaisen valtuuskunnan jäsenten ja varajäsenten keskuudesta vai ovatko virat avoimia kaikille osakuntalaisille. Vastaanotamme kuitenkin mielellään kaikkien kiinnostuneiden hakemukset!

HALLINTOVASTAAVA
Hallintovastaava valmistelee talousarvion, tilinpäätöksen ja kerhoavustukset yhdessä puheenjohtajan ja taloudenhoitajan kanssa. Virkaan kuuluu myös sääntöjen ja ohjesääntöjen valmistelu.

KIRJASTOVASTAAVA
Kirjastovastaava ylläpitää kirjaston kirjakokoelmaa, järjestää lainaustoimintaa, huolehtii kirjaston tiloista, koordinoi osakuntien lehtitilauksia ja järjestää kirjastotapahtumia.

RAVINTOLAVASTAAVA
Ravintolavastaava huolehtii yhteistyöstä ravintolayhtiön kanssa ja koordinoi osakuntalaislounasta ja muita ravintolan osakuntatarjouksia.

TILAVASTAAVA
Tilavastaava huolehtii osakuntatilojen kalustuksesta, sisustuksesta ja viihtyisyydestä sekä tekee yhteistyötä PTO:n kanssa kiinteistön ylläpitoon ja siivoukseen liittyvissä asioissa.

TAPAHTUMAVASTAAVA
Tapahtumavastaavan tehtäviin kuuluu perinteisten yhteispohjalaisten tapahtumien, kuten laskiaisen ja vapun tilaisuuksien sekä joulupäivällisten, järjestäminen yhteistyössä osakuntien ohjelmavastaavien kanssa ja muiden yhteispohjalaisten tilaisuuksien järjestäminen ja koordinointi. Tapahtumavastaava huolehtii yhdessä Porthan-juhlamestarin kanssa Porthan-juhlaviikon tilaisuuksien järjestämisestä.

Hakemukset ja mahdolliset kysymykset virkoihin liittyen voi lähettää osoitteeseen epokuraattori(at)gmail.com 2.3. mennessä.

Oheiseen excel-taulukkoon voi myös käydä ilmoittamassa kiinnostuksensa virkaan.

TAPAHTUMARAJOITUKSET OSAKUNNALLA POISTUVAT
Etelä-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt kumota kaikki tapahtumarajoitukset 14.2. Uudellamaalla, joten myös osakunnan tapahtumia voi tästä eteenpäin järjestää ilman rajoituksia.

Terveisin,
PV 2022