Maaliskuun asuntohaku auki ma 15.3. asti

Epolaiset!

Maaliskuun asuntohaku on tällä hetkellä käynnissä. Asuntohakemuksien viimeinen jättöpäivä on 15.3. Asuntojonot ovat poikkeuksellisen lyhyet ja erityisesti yksiöitä on tällä hetkellä vapaana. Kannattaa siis hakea!

Jos olet hakenut jo aiemmin ja haluat pitää hakemuksesi jonossa, käy päivittämässä hakemuksesi 15.3. mennessä!

Hakemukset jätetään sähköisesti Pohjalaisen valtuuskunnan Kämppä-sivuston kautta (https://kamppa.pohjalaiset.fi/) Huomioithan, että asuntohakemuksessasi on kaikki vaadittavat liitteet. Mikäli hakemus on liitteiden osalta oleellisesti puutteellinen, ei asuntohakemusta pisteytetä. Listaus vaadittavista liitteistä löytyy osoitteesta: http://pohjalaiset.fi/fi/asuminen/ otsikon Tiivistelmä asunnonhakuohjeista alta. Kun olet jättänyt hakemuksen, tarkkailethan sähköpostiasi sillä saatamme pyytää sinulta tarkennusta hakemukseesi liittyen. Myös roskapostikansiota kannattaa tarkkailla! Nopea yhteydenotto helpottaa hakemusten pisteyttämistä. 

Pohjalaisen Valtuuskunnan Asuntolaohjesäännön mukaisesti uusi asuntojono muodostetaan seitsemän arkipäivän kuluessa hakemusten viimeisestä jättöpäivästä. Tämän jälkeen voit kysellä sijoittumistasi jonossa allekirjoittaneelta.

Hakua ja hakemista koskevista kysymyksistä voi olla yhteydessä allekirjoittaneelle.

Terveisin,

Roosa Harju, Asuntovastaava 2021

epo-asuntovastaava@helsinki.fi