Kiinteistöjen hallituspaikkojen haku auki 4.2. asti

Hiiohoi halojatapäivää osakuntalaiset,

Kiinteistöjen hallituspaikat avautuvat hakuun juuri tällä kellonlyömällä kun tämä viesti kolahtaa sähköpostiluukkuusi. Hae siis nyt mukaan! Haku on auki 4.2. klo 23.59 asti. Lisätietoa voit kysellä kuraattorilta (epokuraattori@gmail.com).

Hae Kiinteistö Oy Osakunnan, Kiinteistö Oy Kämnerintie 7:n, Kiinteistö Oy Artin ja Kiinteistö Oy Rautalammintien Huipun hallitukseen 4.2. klo 23.59 mennessä

Osakunnan sääntömääräisessä talvikokouksessa valitaan ehdokkaat hallituksen varsinaiseksi jäseneksi ja varajäseneksi Kiinteistö Oy Osakuntaan ja Kiinteistö Oy Kämnerintielle sekä hallituksen varsinaiseksi jäseneksi Kiinteistö Oy Arttiin ja varsinaisiksi jäseniksi Kiinteistö Oy Rautalammintien Huippuun.

Kiinteistö Oy Osakunta hallinnoi Vallilan B- ja C-talojen asuntoja, Kiinteistö Oy Rautalammintien Huippu Rautalammintie 3 D:n taloa, Kiinteistö Oy Artti Patolan asuntolaa ja Kiinteistö Oy Kämnerintie Puistolan asuntoja.

Asuntoloiden hallituksissa päätetään kiinteistön hoitoon liittyvistä asioista. Hakijoiden osakuntakokemus sekä ymmärrys asuntoloiden hallitusten toiminnasta katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tarpeelliseksi katsomillasi liitteillä yleis- ja talousvaliokunnan puheenjohtajalle osoitteeseen hallituspaikat@uusipaikka.fi 4.2.2022 klo 23:59 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi, mihin hallitukseen haet ja oletko käytettävissä sekä varsinaiseksi että varajäseneksi (KOy Osakunta ja KOy Kämnerintie). Osakunnan yleis- ja talousvaliokunta käsittelee hakemukset. Osakunnan ehdokkaat valitaan talvikokouksessa 15.2.2022.

Kevättalvisin yhteistyöterveisin,
Otto
Yleis- ja talousvaliokunnan puheenjohtaja