Kesän asuntohaku EPO:n asuntoihin on käynnissä!

Hei eteläpohjalaiset ja erityisesti uudet fuksit!

Kesän asuntohaku EPO:n asuntoihin on käynnissä ja hakemuksia otetaan vastaan lauantain 15.7.2023 loppuun saakka. Kyseessä on fuksihaku, jossa opintonsa aloittavilla on hakuetu.

Jos olet lähettänyt jo aiemmin hakemuksen ja jatkanut sen voimassaoloa kolmen kuukauden välein, se on mukana automaattisesti. Varmista kuitenkin Kämppä-sivuilta että hakemuksesi on yhä voimassa. Muista päivittää hakemuksesi tiedot ja liitteet tarvittaessa.

FUKSEILLE:

Fuksien tulee liittää hakemukseen

1. Viimeisin verotustodistus

2. Todistus opiskelupaikan vastaanotosta

3. Todistus maksetusta osakunnan jäsenmaksusta (ohjeet maksuun osakunnan nettisivuilla)

Osakuntatarra tulee hakea osakunnan toimistolta syyskuun loppuun mennessä.

Sähköinen järjestelmä löytyy osoitteesta

https://kamppa.pohjalaiset.fi/

Tee itsellesi tunnukset, jonka jälkeen voit hakea asuntoja. Täytä hakemuksen kaikki kohdat huolellisesti ja lisää pyydetyt liitteet.

Lisätietoa saa kysymällä asuntosihteeriltä:

pv-asuntosihteeri@gmail.com, 050 408 2749

tai asuntovastaavalta:

eetu.rantakangas98@gmail.com

Asuntojo muodostetaan 15.7. mennessä saapuneista hakemuksista. Hakijoiden asuntohakemukset pisteytetään ja hakijoista muodostetaan jokaiselle asunnolle jono, jonka mukaisessa järjestyksessä vapautuvia asuntoja aletaan jakaa. Asuntojen jonot valmistuvat seitsemän arkipäivän kuluttua haun päättymisestä. Yhtenäistä jonoa ei julkaista, mutta PV:n asuntosihteeriltä voi kysellä oman hakemuksen tilaa. 

Tällä hetkellä osakunnalla on vapaana 17,5m2 yksiöitä Vallilassa (Rautalammintie 3 B ja C)  ja 59m2 kaksioita Kämnerintiellä. Vallilassa asukkailla on käytössä maksuton kuntosali, sauna ja pyykkituvat. Mäkelänkadun tiuhaan liikennöidyt raitiovaunu- ja bussipysäkit sijaitsevat vain muutaman sadan metrin etäisyydellä, joten hyvät yhteydet löytyvät niin Viikkiin ja Kumpulaan, kuin keskustakampukselle. Kyseessä on uudelle opiskelijalle edullinen (288,75€/kk) ja muutenkin erinomainen ensiasunto.

Terveisin Eetu Rantakangas,

Etelä-Pohjalaisen Osakunnan asuntovastaava