Hakuaikaa Porthan-juhlamestariksi jatkettu!

Haku vuoden 2021 Porthan-juhlamestariksi on auki! Tänä vuonna kaikki kolme pohjalaista osakuntaa yhdistävät voimansa ja valitsevat kukin yhden juhlamestarin suunnittelemaan ja järjestämään juhlaa. Nyt on siis upea tilaisuus päästä toteuttamaan vuoden suurinta yhteispohjalaista tapahtumaa aidossa yhteistyöhengessä!Juhlasta

 

Porthan-juhla on kolmen pohjalaisen osakunnan (EPO, PPO, VN) yhteinen vuosijuhla, jota on juhlittu jo vuodesta 1839. Juhla on saanut nimensä 1739 syntyneen, jakamattoman pohjalaisen osakunnan inspehtorina vuodesta 1779 toimineen Henrik Gabriel Porthanin mukaan.  

 

Tänä vuonna sitä juhlitaan lauantaina 13.11. Juhla kokoaa yhteen kaikki kolme Bottan osakuntaa sekä ystävyysjärjestömme perinteikkääseen akateemiseen vuosijuhlaan.Juhlamestarin roolista

 

Porthan-juhlamestari vastaa yhdessä juhlatoimikunnan kanssa juhlan sunnittelusta ja toteutuksesta. Lisäksi hän toimii juhlassa seremoniamestarina. Käytännössä tehtävään kuuluu mm. juhlan budjetin tarkkailu sekä ohjelman ja koristelun suunnittelu. Tehtävään saa kattavan perehdytyksen, eikä apukäsistä ole pulaa. Juhlan ohjelmassa ja teemoissa pääsee myös suurella vapaudella toteuttamaan omia näkemyksiään ja ideoitaan.

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään vapaamuotoisella hakemuksella. Osakunnan hallitus käsittelee hakemukset seuraavassa kokouksessaan.

 

Hakemukset ja lisätietokyselyt: epo-pj [at] helsinki.fiHakemuksia odotellen

 

Sami Hasunen
Hallituksen puheenjohtaja
Etelä-Pohjalainen Osakunta