Haku fuksitiimiin on auki

Moikka ja ihanaa kevään alkua!

Kevätlukukausi on jo puolivälissä ja on tullut aika suunnata katseet ensi syksyyn sekä uusien fuksien vastaanottamiseen osakunnalle. Vaikka päävastuu fukseista onkin meillä fuksimajureilla, me tarvitaan avuksi myös fuksitiimi, jotta syksyn fuksitapahtumista tulisi mahdollisimman kivoja. Se tarkoittaa siis sitä, että haku fuksivastaavaksi on alkanut!

Mikä on fuksivastaava?

Fuksivastaavat avustavat yhdessä fuksimajureita erilaisten tapahtumien, kuten fuksi-iltojen ja fuksipäivällisten, järjestämisessä. Lisäksi fuksivastaavat päivystävät ajoittain EPO:n toimistossa, missä kirjautumaan tuleville osakuntafukseille jaetaan osakuntatarrat sekä tietenkin karkkia! Fuksitoiminta painottuu enimmäkseen syys- ja lokakuulle.

Kuka voi hakea?

Fuksivastaavaksi voi hakea kuka tahansa epolainen! Riippumatta siitä oletko jo useamman vuoden kokemuksella varustettu osakuntakonkari, tämän vuoden fuksi tai jotain siltä väliltä, voit hakea fuksivastaavaksi. Erityisesti tämän vuoden fukseilla on varmasti arvokkaita näkemyksiä siitä, mikä fuksitapahtumissa oli hyvää, ja mitä voitaisiin vielä parantaa! Mukaan kannattaa siis hakea erittäin matalalla kynnyksellä, ja toivommekin, että tiimiin saadaan monenlaisia tyyppejä!

Fuksivastaavana pääset entistä paremmin mukaan osakuntatoimintaan, eikä vastuutakaan tarvitse pelätä, koska kaikki tehdään yhdessä. Fuksivastaavana on myös helppoa tutustua muihin osakuntalaisiin ja saada uusia ystäviä.

Kirjoita siis vapaamuotoinen hakemuksesi ja lähde mukaan tekemään ensi syksystä unohtumaton tuleville osakuntalaisille! Hakemukset tulee lähettää ennen seuraavaa hallituksen kokousta, jonka aika tarkentuu myöhemmin. Hakemukset voi lähettää mahdollisimman pian Anni Harrille osoitteeseen anni.ilona.harri@gmail.com.

Hakemukset käsitellään hallituksen kokouksessa ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Mikäli sinulle tulee kysymyksiä hakuun tai mihin tahansa muuhun liittyen, voit ottaa yhteyttä tämän vuoden fuksimajureihin Anniin tai Aaroon osoitteissa:
anni.ilona.harri@gmail.com
aaro.lassila@helsinki.fi