Hae stipendiaatiksi Tartoon

Pohojalaaset!
Kiinnostaisiko vaihto-opiskelu Virossa ja tutustuminen pohjalaisten osakuntien ystävyysjärjestö Eesti Üliõpilaste Seltsiin? Tartossa toimiva ystävyysjärjestömme kutsuu jälleen stipendiaatin kevätlukukaudeksi järjestöönsä, ja opiskelijaksi historialliseen Tarton yliopistoon! Haku on auki sekä EPOn, että PPO:n jäsenille. Tässä haussa EPOlaiset ovat etusijalla, mutta PPOlaisiakin kiinnostuneita kannustetaan hakemaan!
Stipendi sisältää oikeuden opiskella Tarton yliopistossa kevätlukukauden ajan, sekä avustusta asumiseen ja elinkustannuksiin. Stipendiaatti pääsee myös osallistumaan Viron vanhimman opiskelijajärjestön, ja edelleen aktiivisen, Eesti Üliõpilaste Seltsin toimintaan. Selts on miesjärjestö, mutta pohjalaiset sukupuoleen katsomatta ovat lämpimästi tervetulleita stipendiaateiksi. Järjestöjemme välisiä stipendiaatteja on reissannut Suomenlahden yli ensimmäistä kertaa jo noin 100-vuotta sitten, joten valituksi tullessasi pääset osalliseksi erittäin historiallista ja arvokasta kulttuurinvaihtajien ketjua.
Hakemukset käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa, joten hakuaikaa on 1.10.2023 asti. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi EPOn kansainvälisten asioiden vastaavalle Stip! Rantakankaalle (eetu.rantakangas98(at)gmail.com ). Voit olla yhteydessä myös, mikäli haluat keskustella stipendiaattikokemuksista.
Linkkejä:
EÜS:in verkkosivut: http://www.eys.ee/
Tarton yliopiston verkkosivut: http://www.ut.ee/