Hae Osakunnan kuraattoriksi kaudelle 2022-2024!

Hyvät osakuntalaiset,

Pian on taas aika valita kuraattori kaksivuotiskaudelle. Kuraattorikausi alkaa EPO:n vuosijuhlan jatkoilla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, täsmällisesti sunnuntaina 20.3. klo 0.00 suoritettavassa käätyjenvaihdossa. Kuraattorin virkakausi kestää kaksi vuotta päättyen EPO:n vuosijuhlajatkoilla vuonna 2024.

Kuraattori valitaan kaksivuotiskaudeksi Osakunnan talvikokouksessa 15.2.2022. Kuraattoriksi valitaan loppututkinnon suorittanut entinen tai nykyinen varsinainen jäsen. Kuraattoriksi voidaan valita myös Osakunnan toimintaan hyvin perehtynyt opiskelijajäsen.

Tehtävässään kuraattorin on noudatettava Osakunnan sääntöjä, päätöksiä ja perinteitä. Hänen tehtävänään on valvoa, että Osakunnan toiminta noudattaa määriteltyjä sääntöjä ja ohjesääntöjä.

Osakunnan kuraattorin tehtävään kuuluu osallistuminen monien toimikuntien ja sidosryhmien toimintaan. Kuraattori on mukana tukirahaston ja stipendirahaston hoitokunnissa, kunnia- ja ansiomerkkitoimikunnassa, harrastusmerkkitoimikunnassa, PTO:n hallintoneuvostossa, Pohjalaisessa Valtuuskunnassa sekä monissa muissa yhteistyöelimissä. Osakunnan kuraattori huolehtii, että Osakunnan kokoukset tulee järjestettyä asianmukaisesti sekä toimii hallituksen ja virkailijoiden toiminnan valvojana ja tukijana.

Kuraattorin tehtävät ovat todella monipuoliset eikä tylsää ehdi ainakaan tulemaan. Lisäksi uskaltaisin sanoa, että tästä saa uusia ystäviä loppuelämäksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen epokuraattori (at) gmail.com viimeistään 5.2.2022 tai asetu ehdolle Osakunnan talvikokouksessa. Ehdokkaiden toivotaan esittäytyvän talvikokouksessa (15.2.2022 klo 19) sekä osallistuvan kuraattoripaneeliin, joka järjestetään samana päivänä tuntia ennen kokousta (15.2.2022 klo 18). Ehdokkaiden, joilla on sitoumuksia Osakunnassa tai sen sidosryhmissä, tulee ehdottomasti ilmaista kiinnostuksestaan hakemusten määräpäivään mennessä, jotta asia osataan ottaa huomioon talvikokouksen esityslistaa laadittaessa.

Allekirjoittanut vastaa mielellään myös mahdollisiin kysymyksiin.

Ystävällisin terveisin

Johanna Luoma-Lammi

Kuraattori

Etelä-Pohjalainen Osakunta

Töölönkatu 3 A, 5. krs

00100 Helsinki

+358 40 736 1137

epo.osakunta.fi

epo-q@helsinki.fi