Etelä-Pohjalainen Osakunta ja Pohjalainen Valtuuskunta hakevat emäntiä vuodelle 2022!

Etelä-Pohjalaisen Osakunnan emännän virka vuodelle 2022 on edelleen auki! Emännän toimenkuvaan kuuluu Osakunnan järjestämien tilaisuuksien tarjoilusta ja viihtyvyydestä huolehtiminen. Tätä voi olla esimerkiksi pöytäjuhlien menun suunnittelu ja toteuttaminen, sekä kahvitusten järjestäminen. Emännän virassa pääsee siis harrastamaan ruuanlaittoa ja organisoimaan keittiötoimintaa saaden ohessa osakseen myös Osakuntalaisten arvostusta ja lämmintä kiitosta. Emännän oikeana ja vasempana kätenä toimivat apuemännät, jotka auttavat emäntiä esimerkiksi menuiden toteutuksessa.

Hakemukset lähetetään pääsihteerille sähköpostiosoitteeseen epo.paasihteeri@gmail.com. Kerro hakemuksessa lyhyesti itsestäsi ja miksi haluat kyseiseen virkaan. Haku on auki toistaiseksi.

Myös PV:n emännän virka on edelleen täyttämättä. PV:n emäntä tekee yhteistyötä osakuntien emäntien kanssa huolehtien keittiöstä, sen hankinnoista ja uudistuksista. Emäntä kestittää Pohjalaisen Valtuuskunnan virkailijanvaihtokaronkkaa, vappusitsejä, joulupäivällisiä ja mahdollisia muita tapahtumia. PV:n emäntä toimii osakuntien emäntien apuna eri tapahtumissa. Emännäksi voidaan valita useampi henkilö.

Hae PV:n emännäksi lähettämällä hakemuksesi Pohjalaisen Valtuuskunnan puheenjohtajalle Anni Haapalaiselle ppo-q@helsinki.fi. Haku on toistaiseksi.