Don Giovanni – ooppera excu 23.10

Kyltymätön Don Giovanni himoaa kaikkia, sekä Elviraa että hänen palvelijatartaan ja maalaishäiden morsianta. Kun Don Giovanni tappaa yhden uhrinsa isän, alkaa tapahtumasarja, joka vie viettelijän kohti julmaa kohtaloaan.

W. A. Mozartin säveltämä Don Giovanni on yksi maailman mestarillisimmista oopperoista. Sen musiikki helmeilee ajattomasti yhdistäen kepeää ja vakavaa. Vuonna 1787 ensiesityksensä saanut ooppera kertoo tarinan parantumattomasta viettelijästä. Teemat riippuvuuksista ja valtasuhteista saavat nyt karnevalistisen käsittelyn ohjaaja Jussi Nikkilän tulkinnassa. Vuoden 2020 ensi-illassa tämä vauhdikas toteutus ehdittiin esittää vain kahdesti. Nyt odotus on ohi, ja Don Giovanni pääsee valloittamaan yleisönsä. Luvassa on iloa, himoa ja huumoria.

Teoksessa on kohtauksia, jotka sisältävät seksuaalista kuvastoa ja runsasta päihteidenkäyttöä.

– oopperabaletti.fi 

Ekskursio kustantaa 20€ ja viimeinen ilmoittautumispäivä on ma 11.9.2023. Ilmoittautuminen on sitova, mutta jos olet estynyt tulemaan, niin voit etsiä jonkun toisen tilallesi. Osallistujilla tulee olla voimassa oleva opiskelijakortti, joka on oltava mukana näytöksessä. Paikkoja on rajoitetusti ja ne menevät ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikat vahvistetaan ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä, jolloin lähetetään myös ekskursion maksutiedot.

Kokoonnutaan porukalla Kansallisoopperan ulko-ovien edustalla klo 18:40, jolloin saatte myös liput.

https://forms.gle/RUsgAXrf8gJQirYj8