Asuntohaku infoa

Haku EPO:n asuntoihin on käynnissä ja seuraava asuntojono muodostetaan 15.10.2023. 

Jos olet lähettänyt jo aiemmin hakemuksen ja jatkanut sen voimassaoloa kolmen kuukauden välein, se on mukana automaattisesti. Varmista kuitenkin Kämppä-sivuilta että hakemuksesi on yhä voimassa. Muista päivittää hakemuksesi tiedot ja liitteet tarvittaessa.

FUKSEILLE:

Edellisessä haussa todistukseksi jäsenyydestä riitti maksettu jäsenmaksu, mutta tällä hakukierroksella vaaditaan todistus osakunnalle kirjautumisesta. PÄIVITTÄKÄÄ HAKEMUKSEENNE KUVA OSAKUNNAN JÄSENKORTISTA LUKUKAUSITARRALLA. Tarran ja kortin saatte osakunnan toimistolta.

Sähköinen järjestelmä löytyy osoitteesta

https://kamppa.pohjalaiset.fi/

Tee itsellesi tunnukset, jonka jälkeen voit hakea asuntoja. Täytä hakemuksen kaikki kohdat huolellisesti ja lisää pyydetyt liitteet.

Tarkemmat ohjeet ja usein kysyttyjä kysymyksiä Pohjalaisen Valtuuskunnan Kämppä-sivuilta:

http://pohjalaiset.fi/fi/asuminen/

(LUE TÄMÄ SIVU HUOLELLISESTI!)

Lisätietoa saa kysymällä asuntosihteeriltä:

pv-asuntosihteeri@gmail.com , 050 408 2749

tai asuntovastaavalta:

eetu.rantakangas98@gmail.com

Asuntojono muodostetaan 15.10. mennessä saapuneista hakemuksista. Hakijoiden asuntohakemukset pisteytetään ja hakijoista muodostetaan jokaiselle asunnolle jono, jonka mukaisessa järjestyksessä vapautuvia asuntoja aletaan jakaa. Asuntojen jonot valmistuvat seitsemän arkipäivän kuluttua haun päättymisestä. Yhtenäistä jonoa ei julkaista, mutta PV:n asuntosihteeriltä voi kysellä oman hakemuksen tilaa.

Terveisin Eetu Rantakangas,

Etelä-Pohjalaisen Osakunnan asuntovastaava