Abi-infokiertue ja Bottan kieliklubin kevät 2022

Muutama vapaa esittelypaikka abi-infoon!

Abi-infokiertueen idea on kiertää kanta-alueen lukiot läpi kertoen Helsingin yliopistosta, opiskelusta ja osakunnasta.

Osakunnan jokavuotinen abi-infokiertue järjestetään tänä vuonna paikan päällä 11.-12.1.2022. Majoitumme Lappajärvellä Hotelli Kivitipussa, jossa meillä on yhteisenä iltaohjelmana mm. avantouinti, pilkkiminen ja luistelu. Hotellin kylpyläosasto on myös käytettävissä.

Yhteensä esittelijöitä voisi olla 10-12, ja muutama paikka on vielä täyttämättä. Erityisesti osakuntafukseja olisi kiva saada mukaan, koska teillä on osakunnasta ja siihen liittymisestä tuoreimmat muistikuvat.

Jos kiinnostuit, voit ilmoittaa minulle osoitteeseen eetu.rantakangas98 [at] gmail.com.

Kiitos ja hyvää joulua kaikille!

Eetu Rantakangas, maakuntavastaava

***

Kieliklubin kevät 2022

Yhteispohjalainen kieliklubi jatkaa toimintaansa keväällä ja etsii nyt uusia innokkaita opettajia ja keskusteluryhmien ohjaajia joukkoonsa. Samoin on auennut mahdollisuus ilmoittautua ennakkoon alla mainittuihin ryhmiin. Opetusryhmien ryhmäkoko on rajattu 9 osallistujaan per ryhmä. Opetusryhmän opettajalta toivotaan vähintään CEFR B2-tason kielitaitoa, mihin oma arvio kielitaidosta riittää. Tarkoitus on oppia uusia kieliä ja kehittää olemassa olevaa kielitaitoa tutussa ja rennossa ilmapiirissä. Osallistumisesta/opettamisesta ei saa opintopisteitä eikä rahallista korvausta. Kokoontumisajankohdista päätetään ilmoittautuneiden kesken.

Mikäli olet kiinnostunut perustamaan oman opetus- tai keskusteluryhmäsi, ilmoitathan kiinnostuksestasi sähköpostitse Helena Rantalalle helena.e.u.rantala [at] gmail.com loppiaiseen 2022 mennessä. Samaan osoitteeseen voi ilmoittautua ennalta seuraaviin ensi keväänä toimiviin ryhmiin:

Saksan keskusteluryhmä (vetäjänä Topias Olkkonen – PPO civis)

Viron alkeiskurssi (opettajana Helena Rantala – EPO seniori)

Viron jatkokurssi: jatkoa edellisenä syksynä alottaneille sekä jo ennestään viroa vähän osaaville (sama kuin edellä)

Italian jatkokurssi: jatkoa edellisenä syksynä aloittaneille sekä jo ennestään italiaa vähän osaaville (opettajana Iida Pulju – PPO civis)

Ranskan jatkokurssi: jatkoa syksyllä alkeiskurssin aloittaneille sekä jo ennestään ranskaa vähän osaaville (opettajana Iina Hyyppä – PPO civis)

Ryhmiin ei ole osakuntakiintiöitä, vaan ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tammikuun alussa julkaistaan vielä toinen tiedote kaikista tiedossa olevista ryhmistä, minkä jälkeen ilmoittautuminen aukeaa myös näihin ryhmiin.

Ystävällisin terveisin,

Helena Rantala – Kieliklubin perustaja