Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kv-iltama, ay caramba!

23.3.2018 klo 19:0023:00

Hellurei!

Osakuntamme vuosijuhlaa on tulossa juhlimaan ystävyysjärjestöjemme edustajia Tartosta, Tallinnasta, Uppsalasta, Lundista ja Kööpenhaminasta. Tänä vuonna stipendiaatit toivotetaan tervetulleiksi perjantaina kello 19 alkavan kv-iltaman yhteydessä, jossa nautitaan hyvästä ruuasta, rennosta meiningistä ja ennen kaikkea tutustumisesta meidän kansainvälisiin ystäviin. Saunakin on mahdollista lämmittää, jos kiinnostuneita riittää. Tervetuloa kaikille!

Illan ruokavalikoima on meksikolaisesta keittiöstä eli nachoja riittää ja jokainen voi kasata oman maun mukaisia tacoja ja burritoja. Janon iskiessä apua voi pyytää paikalla olevalta isännältä, jolta löytyy sekä cervezaa että tequilaa. Teeman mukainen pukeutuminen on sallittua, mutta ei pakollinen.

Kaikilta kv-iltaan osallistuvilta pyydämme 2€ osallistumismaksun, jotta saisimme ruokaostosten kulut katettua. Mahdollisista ruoka-aineallergioista voi laittaa allekirjoittaneelle viestiä, niin varmistamme, että sopivaa syötävää löytyy kaikille!

Mitä: Meksikolaista ruokaa, rentoa meininkiä ja kansainvälistä seuraa
Missä: Ostrobotnian 5. krs
Milloin: 23.03. klo 19 alkaen
Hinta: 2€ / hlö
Miksi: Nomikäettei!

Perjantaina nähdään!

In English:

The 110th anniversary of EPO is nearly at hand and, as always, we are delighted to have representatives of our friendship organisations celebrating with us. As per custom, we will be having an international evening in honour of our friends from Estonia, Sweden, and Denmark. The evening starts at 19.00 on the 5th floor of Ostrobotnia (Töölönkatu 3 A).

This year the evening will have some Mexican vibes. An abundance of nachos await, everyone can assemble tacos and burritos according to their taste and isäntä will make sure that there is enough cerveza and tequila to quench your thirst! Dressing accordingly is okay, so why not take your sombrero with you!

In summary:
What: International evening for our guests
Where: Ostrobotnia, 5th floor
When: March 23rd, 19.00
Why: Why not, mi amigos!

Sten-Erik eli Stenkku
EPO:n kansainvälisten asioiden vastaava 2018
stenerik.tammemae@gmail.com

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
23.3.2018
Aika:
19:00 – 23:00
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/191867441418826/

Tapahtumapaikka

Botta 5. kerros
Töölönkatu 3A + Google Map