Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

EPOn Virkailijanvaihtokaronkka 2021

20.2. klo 18:0023:00

virkkikset2021

Tervetuloa Virkailijanvaihtokaronkkaan 2021!

 

Vuosi 2021 on pyörähtänyt käyntiin ja nyt on päästävä juhlimaan sitä, että vanhat virkailijat pääsevät edellisistä pesteistään ja uudet virkailijat intoa tihkuen uusien virkojensa kimppuun! Virittäydy siis juhlatunnelmaan ja valmistaudu keräämään halutessasi pieni juhlaporukka Virkkiksiä varten.

 

Tänä vuonna virkailijanvaihtokaronkkaa vietetään etänä Zoom-alustalla. Ilta alkaa kello 18 alkumaljoilla ja samalla tarkistetaan, että tekniikka toimii. Varsinainen ohjelma starttaa kello 19. Ilta mukailee perinteisen pöytäjuhlan kaavaa, joten osallistujat voivat valmistella itselleen halutessaan alkuruuan, pääruuan, jälkiruuan, alkumaljan, snapsin, ruokajuoman, kahvin/teen ja kahviavecin. Menun kanssa ette jää kuitenkaan yksin, sillä emännät valmistelevat juhlakansalle menuehdotuksen resepteineen ja isännät puolestaan tarjoavat juomasuositukset! Nämä jaetaan lähempänä juhlapäivää.

 

Illan aikana on luvassa virkojen vaihtoa, puheita sekä yllätysohjelmanumero! Itse juhlaan osallistuminen on kaikille ilmaista. Ilmoittauduthan kuitenkin alla olevan linkin kautta viimeistään 19.2.2021. Osallistua voi yksin tai pienellä porukalla. Zoom-linkki lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille juhlapäivänä.

 

Ilmoittautumiseen: https://forms.gle/UZNsUgzcWk6Jss1V7

Facebook-tapahtuma: https://fb.me/e/13sjsaeE6

 

Lyhyesti kiireisille:

MITÄ: Virkailijanvaihtokaronkka

MILLOIN: 20.2.2021 klo 18.00 alkaen

MISSÄ: Zoomissa!

PUKUKOODI: Siisti asu ja osakuntanauha

MIKSI: Koska virat vaihtuu kaikesta huolimatta!!

 

Terkuin,

Kaisla Saartenoja

Pääsihteeri

Etelä-Pohjalainen Osakunta

 

Lisätietoa tapahtumasta: epo.paasihteeri@gmail.com

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
20.2.
Aika:
18:00 – 23:00
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

Etelä-Pohjalainen Osakunta
Kotisivu:
epo.osakunta.fi