Stipendihaku 2021 auki 20.2. asti

EPOlaiset!

Etelä-Pohjalaisen Osakunnan vuoden 2021 stipendihaku on avattu 20.1.

Stipendirahaston hoitokunta on julistanut stipendit haettavaksi seuraavissa ryhmissä:

  1. Alemman korkeakoulututkinnon suorittamiseen

Stipendillä voidaan tukea Etelä-Pohjalaisen Osakunnan jäsentä alemman korkeakoulututkinnon suorittamiseen tähtäävissä opinnoissa. Menestys opinnoissa ja aktiivinen osakuntatoiminta otetaan huomioon stipendejä jaettaessa. Hakemukseen on liitettävä opintosuoritusote ja todistus toiminnasta Osakunnassa.

  1. Ylemmän korkeakoulututkinnon suorittamiseen

Stipendillä voidaan tukea Etelä-Pohjalaisen Osakunnan jäsentä ylemmän korkeakoulututkinnon suorittamiseen tähtäävissä opinnoissa. Menestys opinnoissa ja aktiivinen osakuntatoiminta otetaan huomioon stipendejä jaettaessa. Hakemukseen on liitettävä opintosuoritusote ja todistus toiminnasta Osakunnassa.

  1. Vaihto-opintojen suorittamiseen 

Stipendillä voidaan tukea Etelä-Pohjalaisen Osakunnan perustutkintoa suorittavaa jäsentä vaihto-opinnoissa. Vaihto-opintostipendejä voidaan jakaa lukukauden tai lukuvuoden mittaisiin opiskelijavaihtoihin. Stipendiä voi hakea samaan aikaan kuin stipendiä alemman ja ylemmän korkeakoulututkinnon suorittamiseen. Osakuntatoiminta otetaan huomioon stipendejä jaettaessa. Hakemukseen on liitettävä: opintosuoritusote, todistus toiminnasta Osakunnassa, vahvistus vaihtopaikasta tai todistus käynnissä olevista vaihto-opinnoista. Hakemuksesta on ilmettävä, miten vaihdon aikana suoritettavat opinnot tukevat hakijan tutkinnon rakentumista.

  1. Jatkotutkinnon suorittamiseen (väitöskirjan tekemiseen)

Stipendillä voidaan tukea Etelä-Pohjalaisen Osakunnan nykyistä tai entistä jäsentä jatkotutkinnon suorittamisessa. Osakuntatoiminta otetaan huomioon stipendejä jaettaessa. Hakemukseen on liitettävä: CV, tutkimussuunnitelma ja työnvaiheen kuvaus, ohjaajanlausunto sekä tutkimuksen rahoitussuunnitelma, todistus toiminnasta Osakunnassa.

***

Todistuksen Osakunnassa toimimisesta voit saada pyytämällä sen Etelä-Pohjalaisen Osakunnan pääsihteeri Kaisla Saartenojalta: epo.paasihteeri [at] gmail.com. Mainitse viestissäsi virat ja toimet Osakunnassa, syntymäaikasi sekä kirjautumisvuotesi Osakuntaan.

Hakijalle voidaan myöntää kukin edellä mainittu stipendi yhden kerran.

Vapaamuotoiset stipendirahastolle osoitetut hakemukset liitteineen tulee toimittaa 20.2.2021 mennessä Osakunnan toimistoon (Postiosoite: Töölönkatu 3 A 5. kerros, 00100 Helsinki) tai sähköpostitse taloudenhoitajalle (taloudenhoitaja.epo [at] gmail.com).

Stipendit jaetaan Etelä-Pohjalaisen Osakunnan 113. vuosijuhlan yhteydessä 20.3.2021. Lisätietoja stipendeistä ja niiden hakemisesta voit kysellä allekirjoittaneelta.

Etelä-Pohjalaisen Osakunnan stipendirahaston hoitokunnan puolesta,

Aino Ojaluoma

EPOn taloudenhoitaja 2021

taloudenhoitaja.epo [at] gmail.com