Virkailijahaku vuodelle 2019

Virkailijahaku vuodelle 2019 –  Hae Syyskokoukseen 20.11. mennessä!

Hei epolaaset,

 Ensi vuoden virkailijoiden valinta lähestyy! Valinnat tehdään Osakunnan sääntömääräisessä syyskokouksessa 20.11. Sitä ennen on vielä reilut pari viikkoa aikaa miettiä, mihin virkaan olisi ensi vuodelle lähdössä. Tämä viesti sisältää tietoa alustavasta kiinnostuksen ilmauksesta sekä varsinaisesta virkailijahausta. Virkojen toimenkuvat löytyvät osoitteesta: http://epo.osakunta.fi/toimenkuvat/

 Alustavat ilmoitukset kiinnostavista viroista

 Kaikkia viroista kiinnostuneita kannustetaan ilmoittamaan alustavat aikomuksensa/toivomuksensa ns. kähmintälistassa, jonka voi täyttää sähköisesti osoitteessa:

 https://goo.gl/forms/pa8oU0W9fEwlnkJ73

 Listaan kirjoittaminen ei ole pakollista, eikä kyseessä ole virallinen virkaan hakeminen tai muutenkaan sitova ilmoitus/viran varaaminen. Listan tarkoitus on antaa muille virkatoiveitaan miettiville sekä hallituksen puheenjohtajaehdokkaille tietoa siitä, onko kaikkiin tarvittaviin virkoihin kiinnostuneita. Muista kuitenkin, että vaikka joku toinen olisi jo ilmaissut kiinnostusta virkaan, voit silti itsekin ilmaista kiinnostusta samaan virkaan!

 Listassa on kaksi kohtaa: 1) Ensisijaiset virkatoiveet, johon pyydetään täyttämään vain sellainen virka/virat, johon kohtuullisella varmuudella aiot hakea. Laita tähän selvyyden vuoksi useampi valinta vain, jos olet todella kiinnostunut hoitamaan useampaa virkaa. Jos et vielä osaa yhtään sanoa parin vaihtoehdon välillä, jätä tämä kohta tyhjäksi. 2) Muut kiiinnostavat virat -kohtaan voit laittaa ne virat, joita et osaa vielä laittaa paremmuusjärjestykseen tai esim. varavaihtoehdon ykkösvalinnallesi. Tämänkin kohdan voi jättää tyhjäksi, jos sinulla on vain yksi selkeä toive.

 Lisäksi lomakkeessa kysytään kiinnostusta toimia hallituksen jäsenenä. Jos olet kiinnostunut hallituksen jäsenyydestä, sinun tulisi olla yhteydessä hallituksen puheenjohtajaehdokkaisiin ennen syyskokousta, sillä hallituksen puheenjohtaja kokoaa oman hallituksensa. Jos olet  kiinnostunut Pohjalaisen Valtuuskunnan jäsenyydestä, kannattaa tässäkin tapauksessa keskustella asiasta hpj-ehdokkaiden kanssa tarkemmin. Jos olet itse kiinnostunut toimimaan hallituksen puheenjohtajana, ota mahdollisimman pian yhteyttä allekirjoittaneeseen!

 Muiden lomakevalintoja pääset tarkastelemaan osoitteessa:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQHkyX1jID0KTj8fOESn9eFA8U4eCBBS4JhySqb8W8WcLWU2X8q-asZcLyKfcLLr6W5gVtd5mXoJw2t/pubhtml?gid=1264454538&single=true

 

Muistutan vielä, että lomakkeen täyttämistä ei tarvitse pelätä eikä siitä seuraa mitään velvollisuutta hakea yhtään mihinkään virkaan!

 Lomakkeen täyttäminen on kuitenkin erittäin toivottavaa tiedonkulullisista syistä.

 

Virallinen virkailijahaku

 Virallinen ehdolle asettuminen tapahtuu kahdella vaihtoehtoisella tavalla:

 1) Tule paikalle syyskokoukseen 20.11. ja asetu ehdolle haluamaasi virkaan paikan päällä. Mitään etukäteistoimia ei tarvita.

 2) Lähetä vapaamuotoinen hakemus haluamaasi virkaan pääsihteerille osoitteeseen epo-mail@helsinki.fi ennen syyskokousta. Hakemus luetaan kokouksessa, jos et pääse sinne paikalle, ja sinut voidaan sen perusteella valita hakemaasi virkaan.

 Jos virkailijahausta tai viroista on jotain kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä minuun tai muihin virkailijoihin! Virkailijoiden yhteystiedot löytyvät osoitteesta: http://epo.osakunta.fi/hallitus-ja-virkailijat/

 

Ystävällisin terveisin,

Tuuli Vähämäki

Hallituksen puheenjohtaja