Virkailijahaku 2018 – Hae Syyskokoukseen 15.11. mennessä!

Hei epolaaset,

Ensi vuoden virkailijoiden valinta lähestyy! Valinnat tehdään Osakunnan sääntömääräisessä syyskokouksessa 15.11. Sitä ennen on vielä noin pari viikkoa aikaa miettiä, mihin virkaan olisi ensi vuodelle lähdössä. Tämä viesti sisältää tietoa alustavasta kähmintälistasta sekä varsinaisesta virkailijahausta. Virkojen toimenkuvat löytyvät osoitteesta: http://epo.osakunta.fi/toimenkuvat/

Alustavat ilmoitukset kiinnostavista viroista

Kaikkia viroista kiinnostuneita kannustetaan ilmoittamaan alustavat aikomuksensa/toivomuksensa ns. kähmintälistassa, jonka voi täyttää sähköisesti osoitteessa:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdO6zBq61VLXk2UDY-J5yFoFFjFd51t8vI2fosklstonm8Z7w/viewform

Listaan kirjoittaminen ei ole pakollista, eikä kyseessä ole virallinen virkaan hakeminen tai muutenkaan sitova ilmoitus/viran varaaminen. Listan tarkoitus on antaa muille virkatoiveitaan miettiville sekä hallituksen puheenjohtajaehdokkaille tietoa siitä, onko kaikkiin tarvittaviin virkoihin kiinnostuneita.

Listassa on kaksi kohtaa: 1) Ensisijaiset virkatoiveet, johon pyydetään täyttämään vain sellainen virka/virat, johon kohtuullisella varmuudella aiot hakea. Laita tähän selvyyden vuoksi useampi valinta vain, jos olet todella kiinnostunut hoitamaan useampaa virkaa. Jos et vielä osaa yhtään sanoa parin vaihtoehdon välillä, jätä tämä kohta tyhjäksi. 2) Muut kiiinnostavat virat -kohtaan voit laittaa ne virat, joita et osaa vielä laittaa paremmuusjärjestykseen tai esim. varavaihtoehdon ykkösvalinnallesi. Tämänkin kohdan voi jättää tyhjäksi, jos sinulla on vain yksi selkeä toive.

Lisäksi lomakkeessa kysytään kiinnostusta toimia hallituksen ja Pohjalaisen valtuuskunnan jäsenenä. Jos olet kiinnostunut hallituksen jäsenyydestä, sinun tulisi olla yhteydessä hallituksen puheenjohtajaehdokkaisiin ennen syyskokousta, sillä hallituksen puheenjohtaja kokoaa oman hallituksensa. Jos olet  kiinnostunut PV:n jäsenyydestä, kannattaa tässäkin tapauksessa keskustella asiasta hpj-ehdokkaiden kanssa tarkemmin. Jos olet itse kiinnostunut toimimaan hallituksen puheenjohtajana, ota mahdollisimman pian yhteyttä allekirjoittaneeseen!

Muiden lomakevalintoja pääset tarkastelemaan osoitteessa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1N-BaXMEuriIQqcRnYforjB55lQzuDaRG4EHUWDsmg1I/pubhtml?gid=835744292&single=true

Korostan vielä, että lomakkeen täyttämistä ei tarvitse pelätä eikä siitä seuraa mitään velvollisuutta hakea yhtään mihinkään virkaan! Lomakkeen täyttäminen on kuitenkin erittäin toivottavaa tiedonkulullisista syistä.

Virallinen virkailijahaku

Virallinen ehdolle asettuminen tapahtuu kahdella vaihtoehtoisella tavalla:

1) Tule paikalle syyskokoukseen 15.11. ja asetu ehdolle haluamaasi virkaan paikan päällä. Mitään etukäteistoimia ei tarvita.

2) Lähetä vapaamuotoinen hakemus haluamaasi virkaan pääsihteerille osoitteeseen epo-mail@helsinki.fi ennen syyskokousta. Hakemus luetaan kokouksessa, jos et pääse sinne paikalle, ja sinut voidaan sen perusteella valita hakemaasi virkaan.

Jos virkailijahausta tai viroista on jotain kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä minuun tai muihin virkailijoihin! Virkailijoiden yhteytiedot löytyvät osoitteesta: http://epo.osakunta.fi/hallitus-ja-virkailijat/

Ystävällisin terveisin,

Johanna Rahnasto

Hallituksen puheenjohtaja