Vastaa EPO:n jäsenkyselyyn ja voita lahjakortti!

Hei epolainen!

Täyttämällä linkin takaa löytyvän lomakkeen pääset vastaamaan Etelä-Pohjalaisen Osakunnan jäsenkyselyyn, jonka tavoitteena on koota jäsenistömme ajatuksia, toiveita ja palautteita toiminnan suunnittelua ja kehittämistä varten. Jokainen vastaus on tärkeä ja auttaa kehittämään osakunnan toimintaa eteenpäin!

Vastaukset käsitellään anonyymisti ja luottamuksellisesti, eikä yksittäisiä vastaajia voi tunnistaa. Kysymysten yksittäisiin vastauksiin on pääsy kahdella lomakkeen tehneellä hallituksen jäsenellä. Muut kyselyn vastauksia tarkastelevat pääsevät tutustumaan vain vastauksista tehtyyn yhteenvetoon, josta ei voi tunnistaa yksittäisiä vastaajie.

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/92095/lomake.html

Vastaaminen vie noin 10 minuuttia, ja yhteystietonsa antaneiden vastaajien kesken arvotaan kaksi 30 euron lahjakorttia, jotka ovat joko S-ryhmän, Verkkokauppa.comin tai Lippu.fin. Voittajalla on mahdollisuus valita itselleen mieluisin!

Jos sinulla herää kysymyksiä kyselyyn liittyen, ole yhteydessä hallituksen puheenjohtajaan Tuuli Vähämäkeen (epo-pj (@) helsinki.fi tai 044 976 9363).