Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ohjelmailta

15.3.2018 klo 18:0021:00

Tervetuloa EPOn ohjelmavaliokunnan ohjelmailtaan torstaina 15.3. klo 18 alkaen Möykkään! Mystinen nimi kätkee taakseen kolme elementtiä:

1. Ohjelmavaliokunnan suunnittelukokous
Illan aluksi kokoonnutaan lyhyeen kokoukseen, johon ovat tervetulleita kaikki, joita kiinnostaisi toimia ohjelmavaliokunnassa vuonna 2018. Kokouksessa suunnitellaan erityisesti kevään tapahtumia ja jaetaan vastuita. Pelkkä kokoukseen osallistuiminen ei vielä velvoita mihinkään, joten tule rohkeasti katsomaan, miltä meno vaikuttaa! Aiempaa kokemusta Osakunnalla tai tapahtumien järjestämisestä ei tarvita.

2. Rentoa hengailua
Kokousosion jälkeen ilta jatkuu rennoissa ja vapaamuotoisissa merkeissä iltapalaa nauttien. Kaikki mukaan!

3. Möykkä Spa & Wellness vol. 2
Koska olemme Möykässä, on myös mahdollisuus saunomiseen! Jos aiempi Möykkä Spa -tapahtuma jäi väliin, sinulla on vielä mahdollisuus päästä kokeilemaan ihania kasvonaamioita ja jalkahoitoja, sillä tuotteita jäi runsaasti yli. Toki saunoa saa ilman hoitojakin eikä kasvonaamioiden tekeminen edellytä saunomista. 🙂

Kiinnosti sinua sitten yksi, kaksi tai kaikki kolme illan elementeistä, olet lämpimästi tervetullut mukaan. Ohjelmaillassa voit jo virittäytyä seuraavana sunnuntaina käyntiin pärähtävän vuosijuhlaviikon tunnelmiin!

Lisätiedot: Johanna Rahnasto, ohjelmavaliokunnan puheenjohtaja

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
15.3.2018
Aika:
18:00 – 21:00
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1713189662036748/

Järjestäjä

Etelä-Pohjalainen Osakunta
Kotisivu:
epo.osakunta.fi

Tapahtumapaikka

Möykkä
Töölönkatu 3 A
Helsinki, Suomi
+ Google Map