Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Fuksikahvit Bottalla ke 12.9. klo 18

12.9.2018 klo 18:0022:00

Hei kaikki uudet epolaiset!

Keskiviikkona 12.9. klo 18.00 koittavat fuksikahvit, joita ei kannata jättää välistä! Fuksikahveilla ei ainoastaan vain kahvitella, vaan se on mahdollisuus viettää rento ilta tutustuen niin uusiin kuin vanhoihinkin osakuntalaisiin. EPO:n civikset (eli osakunnalla enemmän kuin yhden vuoden viettäneet) tulevat kertomaan ja näyttämään fukseille, mitä kaikkea mahtavaa Bottan viidennessä kerroksessa oikeasti tapahtuu ja mitä osakunta voi tarjota juuri sinun elämääsi. Tule paikalle ja totea itsekin, että ei ole parempaa iltaa kuin ilta epolaisten seurassa!

Fuksikahvit on tapahtuma, jotka on luotu juuri teitä fukseja ajatellen, mutta kaikki ovat lämpimästi tervetulleita akateemiseen ikään katsomatta. Tarjolla on kahvia, hyvää syötävää, kahvia, naposteltavaa, kahvia ja hyvää seuraa. Tarjolla on myös kahvia ja teetä.

Tule sellaisena kuin olet! Tapahtuma on ilmainen eikä vaadi osakunnan jäsenyyttä, mutta jos innostut liittymään EPO:n komiaan joukkoon, tulethan hakemaan tarrasi ja maksamaan jäsenmaksun (12 e) Bottan viidenteen kerrokseen ennen kuutta, jotta voimme
pitää tapahtuman ajallaan.

Mitä: kahvia, hengailua ja hauskanpitoa
Missä: Töölönkatu 3, 5 kerros.
Miksi: EPO parantaa elämänlaatua vähintäänkin yhtä paljon kuin kahvi.

Iloisin terveisin,
Elisa Tasanko
EPO:n fuksimajuri 2018

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
12.9.2018
Aika:
18:00 – 22:00

Tapahtumapaikka

Botta 5. kerros
Töölönkatu 3A + Google Map