Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

EPO:n Lauluilta vol. 2.

18.10.2017 klo 18:0023:00

Hei sinä laulunhimoinen Osakuntalainen!

Syksy on saapunut, ja sen myötä uudet osakuntalaiset ovat löytäneet tiensä osakunnalle. Sen innoittamana on aika uudelleen toteuttaa keväällä järjestetty lauluilta! Mikäli kotoasi löytyy EPO:n laulukirja ja olet sitä selatessasi havainnut, ettet tiedä kaikkia lauluja matalasta katajasta, lapuan kirkonkylästä tai järven takana siintävästä punaisesta tuvasta, niin tämä ilta on sinua varten!!

Tällä kertaa tarkoituksena on keskittyä uusia osakuntalaisia ajatellen etenkin tuttuihin pöytäjuhlasuosikeihin, mutta mukaan tullaan ottamaan myös muutamia vähemmän tuttuja kappaleita. Kuten tiedätte, laulukirjastamme löytyy huikea määrä niin perinteisiä pohjalaisia lauluja kuin opiskelijaelämän klassikkokappaleitakin, joten opeteltava ei ihan heti lopu. Tämä ilta on oiva mahdollisuus virkistää laulumuistia seuraavalla viikolla järjestettäviin Parttenkoliaasiin, jotta siellä laulu raikaisi reippaaseen pohjalaiseen tahtiin!

Äänihuulten voitelemista varten tarjolla on sekä kahvia että teetä ja lisäksi jotain suolaista ja makeaa syötävää. Iltaa vetää Osakunnan laulunjohtaja Terhi Korpi, sillä Osakunnan toimintasuunnitelmaan mukaisesti kunniakasta laulukulttuuria opetetaan uusille osakuntasukupolville laulunjohtajan ja vanhempien osakuntalaisten johdolla.

Ota siis laulukirja käteen ja kaveri kainaloon ja suuntaa askeleesi Bottan 5 kerroksen teatteriin! Nähdään 18.10!

Lyhyesti:

Mitä:EPO:n Lauluilta vol. 2

Missä: Ostrobotnian 5. kerros, Teatteri

Milloin: 18.10.2017 klo 18:00 alkaen

Miksi: Koska laulu on meidän ja laulupuu se kukkii, kun laakerit lakastuu!

Terveisin

Terhi Korpi

Laulunjohtaja 2017

_ _ _ _ _ _ _

Usein kysytyt kysymykset:

En tunne kappaleita yhtään. Onko minun järkevää tulla paikalle?

– Ehdottomasti! Tapahtuma järjestetään juuri tätä silmällä pitäen, eli rohkeasti mukaan vain!

En osaa laulaa. Voinko silti tulla mukaan?

– Tottakai! Nuotin vieressä on runsaasti tilaa ja täällähän me kaikki pääsemme opettelemaan yhdessä.

En omista laulukirjaa. Mistä niitä saa?

– EPO:n käyttökappaleet ovat käytettävissä illan aikana ja laulukirjoja on myös myynnissä. Jos tahdot kuitenkin ostaa kirjan omaksi jo etukäteen, kannattaa piipahtaa toimistossa päivystysaikoina. Löydät ne tästä osoitteesta: http://epo.osakunta.fi/paivystys/

En ole EPOlainen. Saanko tulla mukaan?

– Miksipä ei! Ilta on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa oppia EPO:n laulukirjasta löytyviä pohjalaisia ja muita lauluja!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
18.10.2017
Aika:
18:00 – 23:00