Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

EPO:n Fuksipäivälliset la 3.10. klo 18

3.10. klo 18:0023:00

Tapahtuma navigointi

Hei kaikki fuksit ja muut osakuntalaiset!

Fuksisyksyn kohokohta lähestyy, nimittäin pian päästään viettämään Etelä-Pohjalaisen Osakunnan perinteisiä fuksipäivällisiä! Jos jonnekin kannattaa syksyllä tulla, niin tähän upeaan pöytäjuhlaan, jossa juhlitaan nimenomaan uusia osakuntalaisiamme. Fuksipäivälliset pidetään lauantaina 3.10. klo 18 alkaen Ostrobotnian viidennessä kerroksessa.

Fuksipäivällisten tarkoituksena on juhlistaa juuri teitä uusia EPO:laisia, joten luvassa on unohtumaton ja ainutlaatuinen ilta heille, jotka istuvat ensimmäistä kertaa pohjalaisissa pöytäjuhlissa! Olet lämpimästi tervetullut mukaan juhlimaan, olit sitten osakuntakonkari tai ihan ensimmäistä kertaa käymässä osakunnalla. Voit mainiosti tulla mukaan, vaikka et olisikaan päässyt osallistumaan muihin syksyn fuksitapahtumiin.

Akateemiset pöytäjuhlat ovat opiskelijakulttuurin kulmakiviä ja EPO:n juhlissa on omat perinteensä ja tapansa, jotka tekevät meidän juhlistamme kokemisen arvoisia. Ilta alkaa klo 18.00 fuksien tapakoulutuksella, jonka aikana kerromme pöytäjuhlien perinteistä ja siitä, mitä illan aikana tapahtuu. Fuksipäivällisillä on luvassa kolmen ruokalajin illallinen, ohjelmaa ja lämmin pohjalainen tunnelma, jonka jälkeen klo 23 alkavat jatkot, joita et halua myöskään jättää välistä!

Fuksipäivällisten hinta pohjalaisille fukseille (EPO/PPO/VN) on 8 euroa, pohjalaisille civiksille (EPO/PPO/VN) 14 euroa, ja senioreille sekä muiden osakuntien jäsenille 16 euroa. Voit myös ostaa EPO:n laulukirjan (pöytäjuhlissa on kiva kerätä ystäviltä muistoja kirjaan!) ilmoittautumislomakkeella hintaan 8 euroa. Juhla maksetaan tilille ja lähetämme tarkemmat maksutiedot myöhemmin sähköpostitse.

Pöytäosuus järjestetään kahdessa erillisessä tilassa ja ohjaamme vieraat heti alussa oikeisiin huoneisiin. Ilmoittautumislomakkeessa on mahdollisuus jättää pöytäseuruetoive, jota pyrimme noudattamaan, mutta näiden erityisjärjestelyjen vuoksi emme voi harmillisesti taata niiden toteutumista. Juhlassa tulee myös pitää huolta hyvästä käsihygieniasta sekä mahdollisuuksien mukaan turvaväleistä. Mikäli tunnet itsesi vähääkään sairaaksi ennen juhlaa, on osallistuminen mahdollista peruuttaa veloituksetta. Olethan siinä tapauksessa yhteydessä fuksimajureihin Kaislaan tai Suzannaan.

Ilmoittautuminen tapahtuu kahdessa erässä. Ensin aukeaa fuksien ilmoittautumislomake maanantaina, jotta saamme varmistettua, että kaikki halukkaat fuksit pääsevät varmasti mukaan. Tämän jälkeen keskiviikkona 23.9. kello 17. aukeaa muiden vieraiden (civis/seniori/muut) ilmoittautumislomake. Koronatilanteen vuoksi voimme ottaa juhlaan vain 50 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Pyydämme ystävällisesti, että ilmoittaudutte oikealla lomakkeella. Vahvistamme ilmoittautumisen vielä erillisellä sähköpostilla.

 Fuksien ilmoittautumislomake

https://forms.gle/fhoGynXfKmydksnz6

Muiden vieraiden ilmoittautumislomake (aukeaa 23.9. kello 17:00)

https://forms.gle/MAfHnxMCahCLmxZF8

Ilmottautuminen päättyy kun kaikki paikat on täytetty tai viimeistään 30.9. kello 23:59.

Kertaus on opintojen äiti

MITÄ: EPO:n Fuksipäivälliset

MILLOIN: lauantaina 3.10. klo 18.00 (civiksille alkumalja 18.30)

MISSÄ: Ostrobotnialla, Töölönkatu 3 A, 5. kerros

PUKUKOODI: Juhlava asu (miehillä usein puku ja naisilla vastaava siisti asu kuten cocktailmekko/housut, soveltaminen sallittua!)

Lämpimästi tervetuloa!

Juhlaterveisin

Kaisla Saartenoja

Suzanna Huhtala

EPO:n Fuksimajurit 2020

Linkki Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/312569160049889

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
3.10.
Aika:
18:00 – 23:00