Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

EPO:n fuksipäivälliset la 22.9. klo 18

22.9.2018 klo 18:0023:00

Fuksien Superviikonloppu, day 2

 

Lauantaina 22.9. Ostrobotnian viidennessä kerroksessa koittaa EPO:n fuksisyksyn loistelian hetki, eli EPO:n fuksipäivälliset!

 

Fuksipäivällisten tarkoituksena on juhlistaa juuri teitä uusia epolaisia, joten luvassa on unohtumaton ja ainutlaatuinen ilta heille, jotka istuvat ensimmäistä kertaa pohjalaisissa pöytäjuhlissa! Olet lämpimästi tervetullut mukaan juhlimaan, olit sitten osakuntakonkari tai ihan ensimmäistä kertaa käymässä Bottalla.

 

Akateemiset pöytäjuhlat ovat opiskelijakulttuurin kulmakiviä ja EPO:n juhlissa on omat perinteensä ja tapansa, jotka tekevät meidän juhlistamme kokemisen arvoisia. Ilta alkaakin siksi klo 18.00 tapakoulutuksella, joten turhaan ei tarvitse jännittää. Fuksipäivällisillä on luvassa kolmen ruokalajin illallinen, ohjelmaa ja mieletön tunnelma, joka siirtyy jatkoille klo 23.00 alkaen! Jos et ehdi pöytään istumaan – ei hätää, ovet jatkoille ovat auki puoleenyöhön saakka.

 

Fuksipäivällisten hinta fukseille (EPO/PPO/VN) on 8 euroa, civiksille (EPO/PPO/VN) 14 euroa ja senioreille sekä muiden osakuntien jäsenille 16 euroa. Maksu maksetaan käteisellä ennen juhlan alkua, ja kannattaa varata myös muuta käteistä, sillä voit ostaa samalla oman laulukirjasi hintaan 8 euroa.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
22.9.2018
Aika:
18:00 – 23:00

Tapahtumapaikka

Botta 5. kerros
Töölönkatu 3A + Google Map