Ostrobotnian osakuntatilat suljettu

Epolaiset
Pohjalaiset kuraattorit ovat päättäneet 16.3.2020, että Ostrobotnian osakuntatilat on suljettu ainakin 18.3.-13.4.2020. Päätös perustuu Suomen hallituksen päätökseen kieltää yli 10 hengen kokoontumiset ja kehotukseen välttää julkisia paikkoja. Tiloja saa käyttää välttämättömien osakuntatehtävien hoitamiseen.
Koronavirustilanteen johdosta Etelä-Pohjalaisen Osakunnan loppukevään tapahtumat on peruttu. Keskiviikosta 18.3.2020 alkaen myös osakunnan toimistopäivystykset perutaan. Toimistoasioiden hoito pyritään järjestämään sopimuksen mukaan, ja esimerkiksi osakuntatarran, -todistuksen tai muun toimistoasian hoitoa varten sovitaan aika erikseen päivystävien virkailijoiden (pääsihteeri, taloudenhoitaja tai hallituksen puheenjohtaja) kanssa.
Tilojen sulkeminen tarkoittaa, etteivät tapahtumat, kokoontumiset tai muu ajanvietto osakunnan tiloissa ole sallittua. Maanantaina 16.3. annetun linjauksen mukaisesti Ostrobotnian viidennen kerroksen tilat, sekä alakerran sauna- ja kerhotilat ovat poissa käytöstä vähintään 13.4. saakka, ellei toisin ilmoiteta. Osakunta seuraa linjauksissaan niin Suomen hallituksen linjauksia kuin THL:n suosituksia.

Lisätietoa Osakunnan linjauksista voi kysyä Osakunnan kuraattorilta tai hallituksen puheenjohtajalta.