Osallistu abi-infokiertueelle 7. – 8.1.!

Lähde mukaan abi-infokiertueelle!

Tammikuussa pidettävälle abi-infokiertueelle kaivattaisiin osakuntalaisia esittelemään yliopisto-opiskelua ja Osakuntaa

Huomioithan, että kiertue on sinulle täysin ilmainen matkoineen, ruokineen ja majoituksineen.

Perinteinen abi-infokiertue järjestetään 7-9.1.2018 vieraillen kanta-alueen lukioissa esittelemässä Helsingin yliopistoa ja rakasta Etelä-Pohjalaista Osakuntaamme. Kiertueen aikana majoitumme Lapualla Simpsiöllä mökissä, jonne keräännymme iltaisin rentoutumaan ja nauttimaan pohjalaisesta laatuseurassa. Esittelyt lukioissa ajoittuvat 8-9.1. välille ja kokoonnumme mökille 7.1. ennen kiertuetta viettämään iltaa ja valmistautumaan esittelyihin.

Kiertueelle tarvitaan mukaan monta innokasta esittelijää! Tällä hetkellä useat lukiot ovat ilmoittaneet kiinnostuksestaan, joten esittelijöitä todellakin tarvitaan. Esittelijäksi kelpaavat kaikki osakuntalaiset ja mukaan halutaan fukseja sekä civiksiä eri aloilta. Aiempaa kokemusta esittelyjen pitämisestä ei tarvita ja omasta kokemuksesta voin kertoa, että oman alan esitteleminen on yllättävän helppoa.

Ilmoittautua voit lomakkeella:

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/84159/lomake.html

Yhdeksikin päiväksi voi tulla mukaan. Yliopisto ja osakunta hoitavat matkakulut, kilometrikorvaukset, majoituksen sekä ruokailun.

FUKSIT! Tapahtuma sopii hyvin myös uusille osakuntalaisille! Esittelyissä on aina mukana vanhempiakin opiskelijoita eikä mitään tarvitse vetää yksin.

Lisätietoja voi pyytää: sami.hasunen@helsinki.fi tai kysymällä suoraan kun tulen vastaan Bottalla : )

Sami Hasunen

Maakuntavastaava 2016