Marraskuun asuntohaku – hae viimeistään ke 15.11. klo 19.30 mennessä

Hei Osakuntalaiset!

Marraskuun asuntohaku on käynnissä.

Erityisesti tässä haussa on huomioitava, että hakemuksen liitteenä tulee olla verotustodistus viimeksi valmistuneesta verotuksesta, eli verovuotta 2016 koskeva verotustodistus (tämän osalta pyydämme myös aikaisemmissa asuntohauissa asuntoa hakeneita mahdollisesti täydentämään hakemustaan uudella verotustodistuksella).

Asuntohaun määräpäivä ja -aika on ke 15.11. klo 19.30. Asuntotoimistolla on päivystys kyseisenä päivänä klo 18-19.30. Haussa huomioidaan asuntotoimiston postilaatikkoon postitse saapuvat tai muuten toimitetut hakemukset. Asuntohakemuksia voi toimittaa myös asuntotoimiston päivystysten aikana. Huomiothan, että asuntohakemuksen saapuminen ajallaan on hakijan omalla vastuulla!

Asuntotoimiston postiosoite on:

Pohjalainen Valtuuskunta

Rautalammintie 3 B, pohjakerros

00550 Helsinki

Huom! Vanhan hakemuksen saattaminen kaikilta osiltaan ajantasaiseksi on käytännössä aina hakijan edun mukaista. Vanhan hakemuslomakkeen tietoja voi päivittää vierailemalla asuntotoimistolla sen päivystysaikoina keskiviikkoisin klo 18-19.30 (ks. poikkeuksista päivystysaikoihin tarkemmin asuntosivuilta). Ajantasaistettuja liitteitä otetaan vastaan myös postitse.

Huomioitavaa on myös, että uuden hakemuksen toimittaminen vanhan hakemuksen tilalle vastaa efektiivisesti hakemuksen täydentämistä tai päivittämistä, sillä jonotusaika ei vaikuta hakemuksen sijoittumiseen. Vanhan hakemuksen liitteitä voidaan tällöin halutuilta osiltaan, erikseen pyydettäessä, siirtää uuden hakemuksen yhteyteen tässä haussa.

Tarkemmat hakuohjeet ja -lomakkeet löytyvät yhteispohjalaisilta asuntosivuilta osoitteesta http://pv.osakunta.fi/kamppa/yleista/. Hakua ja hakemista koskevia kysymyksiä voi esittää allekirjoittaneelle.

Pohjalaisen Valtuuskunnan Asuntolaohjesäännön mukaisesti uusi asuntojono julkaistaan seitsemän arkipäivän kuluessa hakemusten viimeisestä jättöpäivästä

Terveisin,

Jutta Ristimäki

Asuntovastaava

Etelä-Pohjalainen Osakunta

epo-asuntovastaava@helsinki.fi