Ilmoittaudu mukaan Abi-infokiertueelle 6.-8.1.2020!

Perinteinen Abi-infokiertue tulee jälleen 6.-8.1.2020 – ilmoittaudu mukaan!
 
Osakuntalaiset kiertävät tiistaina 7.1. ja keskiviikkona 8.1. kanta-alueen lukioita esittelemässä Helsingin yliopistoa ja Etelä-Pohjalaista Osakuntaa. Esittelyjä ei tehdä yksin, vaan kaverina on aina joku, joka on käynyt HY:n esittelijäverkoston koulutuksen tai ollut aiemminkin abi-infoissa.
 
Yliopistoesittelyt ovat erinomainen tilaisuus kartuttaa esiintymiskokemusta, josta on suoraan hyötyä mm. kandi- ja graduseminaareissa. Tämän lisäksi voit auttaa abeja korkeakoulupaikan valitsemisessa. Juuri sinun kokemuksesi voivat rohkaista abia hakemaan Helsinkiin ja liittymään EPOon!
 
Kiertueen ajan majoitutaan Lapualla Simpsiön rinteessä Tuohitupa-mökissä. Sunnuntaina kokoonnutaan mökille ja käydään esittelymateriaalit yhdessä läpi. Muuten mökillä saunotaan, tehdään ruokaa ja vietetään aikaa yhdessä. Säiden salliessa voi lähteä esim. pulkkailemaan.
 
Matkakulut ja ruoat korvataan kuitteja vastaan omia naposteltavia ja saunajuomia lukuun ottamatta.
 
Ilmoittautumaan pääset osoitteessa: https://forms.gle/XACY7ut8CKottABH9
 
Kiertueen lisäksi tammikuulle on tarjolla useampia mahdollisuuksia pitää esittelyjä ainakin Perhon, Kauhajoen, Teuvan ja Pietarsaaren lukioissa. Ilmoittautumislomakkeella voit ilmaista kiinnostuksesi myös näihin kiertueen ulkopuolisiin esittelyihin.
 
Tervetuloa Abi-infokiertueelle, olit sitten fuksi taikka civis!
 
Terveisin,
 
Jenni Aho
 
maakuntavastaava
 
jenni.aho@helsinki.fi