Heinäkuun asuntohaku 22.7.2020 mennessä

Epolaiset! Kesä on jo pitkällä ja asuntohaku on tällä hetkellä käynnissä. Asuntohakemuksien viimeinen jättöpäivä on 22.7.

Heinäkuun haussa uudet opiskelijat eli fuksit otetaan erityisesti huomioon tarjoamalla yksiöistä kiintiöpaikkoja Helsinkiin muuttaville. Hakujärjestelmän ohjeista poiketen, tässä haussa fukseilta riittää liitteiksi todistus opiskelupaikan vastaanottamisesta (eli esim. kuvakaappaus Opintopolusta tai kuitti HYYn jäsenmaksun maksamisesta) opintopisteiden sijaan ja kuitti verkkopankista EPOn jäsenmaksun maksamisesta (tai kuvakaappaus Weboodista, jos maksoit jäsenmaksun HYYn jäsenmaksun yhteydessä).

Jos hakemuksesi on vanhentumassa ja haluat pysyä jonossa, muistathan päivittää hakemuksen ajoissa.

 Hakemuksia kaivataan etenkin Puistolaan Kämnerintien asuntoihin, eli niitä on tällä hetkellä muita hakukohteita helpommin saatavilla.

Hakemukset jätetään sähköisesti Pohjalaisen valtuuskunnan Kämppä-sivuston kautta (https://kamppa.pohjalaiset.fi/) Huomioithan, että asuntohakemuksessasi on kaikki vaadittavat liitteet (fuksit huom. yllämainitut poikkeukset). Mikäli hakemus on liitteiden osalta oleellisesti puutteellinen, ei asuntohakemusta pisteytetä. Listaus vaadittavista liitteistä löytyy osoitteesta: http://pohjalaiset.fi/fi/asuminen/ otsikon Tiivistelmä asunnonhakuohjeista alta.

 

Hakua, hakemista ja omaa sijoittumista asuntojonossa koskevista kysymyksistä voi olla yhteydessä allekirjoittaneelle.

 

Terveisin,

Jenni Aho

Asuntovastaava 2020

Etelä-Pohjalainen Osakunta

epo-asuntovastaava@helsinki.fi