Haku Pohjalaisen Valtuuskunnan vuoden 2017 virkoihin on nyt auki!

Pohjalaiset!

EPO:lla, PPO:lla ja VN:llä on yhteiset tilat ja yhteistä toimintaa, ja tätä käytännön yhteistyötä varten on Pohjalainen valtuuskunta, joka pitää huolta tiloista, päättää yhteisistä asioista ja järjestää upeita tapahtumia, kuten vappusitsit ja joulupäivälliset. PV:ssä pääset nopeasti sisään talon toimintaan ja tutustut myös sisarosakuntalaisiin.

Pohjalaisen valtuuskunnan vuoden 2017 virkoihin voi nyt hakea! Haethan 9.1.2017 mennessä.

Seuraavat virat ovat auki:

Sihteeri

Sihteeri pitää pöytäkirjaa valtuuskunnan kokouksissa sekä huolehtii valtuuskunnan kirjeenvaihdosta.

Taloudenhoitaja

Maksaa laskut, hoitaa valtuuskunnan taloutta ja käytännön rahaliikennettä sekä kirjanpitoa.

Emäntä

Kestittää pohjalaisia mm. virkailijanvaihtokaronkassa, vappusitseillä ja joulupäivällisillä. Hoitaa keittiötä yhdessä kolmen osakunnan emäntien kanssa.

Ostro- lehden päätoimittaja

Tekee hienoa Ostro-lehteä.

ATK-vastaava

Pitää huolen, että tekniikka toimii, ja kun ei toimi, reagoi 🙂 Mm. sähköpostilistan ja kalenterin, palvelimen ja kotisivujen ylläpitäjä.

Tiedotusvastaava

Pitää huolen siitä, että osakuntalaiset tietävät missä mennään. Kotisivujen päivitys, tapahtumista informointi kuuluvat tähän pestiin.

Galleristi

Pohjalaisesta Galleriasta eli sen taideteoksista huolehtiminen, käytännön asioiden tiedotus ja organisointi taiteeseen liittyen. Taidetta arvostavaa henkilöä etsitään!

Kirjastovastaava

Pyörittää kirjaston arkea, hankkii uusia kirjastopäivystäjiä, päivystää itse ja uudistaa haluamissaan määrin kirjastoa.

 Arkistonhoitaja

Arkistonhoitaja huolehtii Pohjalaisen Valtuuskunnan arkistosta.

Ympäristövastaava

Suunnittelee ja kehittää pohjalaisten osakuntatilojen toimintaa ja toimintoja ympäristöystävällisempään suuntaan yhteistyössä muiden pohjalaisten osakuntien ympäristövastaavien kanssa.

PVllä on kokous noin kerran kolmessa viikossa lukukausien aikana ja virkailijat sekä jokaisen osakunnan valitsemat 4 edustajaa osallistuvat kokouksiin mahdollisimman usein. Valtuuskunta toivoo hakemuksia kaikista kolmesta pohjalaisesta osakunnasta.

Virkaan voit hakea lähettämällä kirjallisen vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen ppo-q@helsinki.fi. Lisätiedustelut voit myös osoittaa alla mainituille.

Yhteispohjalaisin terveisin,

Mira Rantakeisu

Kuraattori

Pohjois-Pohjalainen Osakunta

Frida Forsblom-Prittinen

Kurator

Vasa nation

Elina Tyynelä,

Kuraattori

Etelä-Pohjalainen Osakunta