Haku fuksivastaavaksi on auki ma 13.4. klo 18 asti!

Heippa kaikki osakuntalaiset!

Tässä pandemian ja lockdownin keskellä on hyvä palauttaa mieliin, että kyllä se seuraava syksy ja uudet fuksit siellä kaikesta huolimatta häämöttää! Nyt onkin hyvä alkaa ajoissa kevään mittaan pohtia, miten ne ensi vuoden fuksit otetaan meillä epolla vastaan. Edes kaksi fuksimajuria ei tähän urakkaan kahdestaan pysty, vaan me tarvittaisiin vielä innokkaita fuksivastaavia – hae siis mukaan!

 

Siis mikä fuksivastaava?

Fuksivastaavat järjestävät tiimissä fuksimajurin johdolla kaikenlaista kivaa ensi vuoden fukseille ja päivystävät myös aina ajoittain EPO:n toimistossa jakamassa tarroja ja karkkia osakuntaan kirjautuville. Toiminta, jota järjestämme, painottuu syys- ja lokakuuhun. Jos haluat tietää lisää, kysellä kuulumisia tai muuten vaan avautua, ota yhteyttä tämän vuoden fuksimajureihin Kaislaan tai Suzannaan osoitteista:

kaisla.saartenoja@hotmail.com

suzanna.huhtala@helsinki.fi

Fuksivastaavan toimi on hauska ja helppo tapa päästä mukaan osakunnan toimintaan, eikä se sisällä paljoakaan vastuuta, koska kaikki tehdään porukalla. Fuksivastaavana tutustut helposti muihin osakuntalaisiin ja saat paljon uusia ihania ystäviä! Kirjoita siis hakemuksesi ja lähde mukaan tekemään ensi syksystä unohtumaton tuleville osakuntalaisille! 😊

 

Kuka voi hakea?

Fuksivastaavaksi voivat hakea kaikki epolaiset! Olit sitten fuksi tai fuksinmielinen, osakuntakonkari tai vähän vähemmän Bottalla pyörinyt, sinusta on varmasti ainesta hyväksi fuksivastaavaksi. Me fuksimajurit haluaisimme tiimiin monenlaisia tyyppejä ja kaikki voivat tulla mukaan ihan omana itsenään!

Erityismaininnan haluamme osoittaa vielä tämän vuoden fukseille: fuksivastaavana toimiminen on pehmeä lasku fuksista civikseksi. Fuksivuosi on vielä tuoreessa muistissa ja teillä on varmasti arvokasta näkemystä siitä, mikä vuodessa oli hyvää ja mitä voisi vielä kehittää.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään ma 13.4. klo 18 mennessä osoitteeseen epo.paasihteeri@gmail.com 

Hakemukset käsitellään hallituksen kokouksessa ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Kevätterkuin,

Kaisla ja Suzanna

fuksimajurit