Hae stipendiaatiksi Viroon 8.4. mennessä

Hei pohjalaiset!

Kiinnostaisiko vaihto-opiskelu Virossa ja tutustuminen pohjalaisten osakuntien ystävyysjärjestö Eesti Üliõpilaste Seltsiin? Tartossa toimiva ystävyysjärjestömme kutsuu jälleen stipendiaatin syksyksi Tarton yliopistoon! Haku on auki sekä EPOn että PPO:n jäsenille, mutta tällä kertaa etusijalla ovat PPO:n hakijat. Syksyllä vietämme PPO:n, EPOn ja EÜSin ystävyyssopimuksen 90-vuotiasjuhlia, joten tiedossa on erityisen hieno ja historiallinen kausi päästä tutustumaan Tarton opiskelijaelämään!

Stipendi sisältää oikeuden opiskella Tarton yliopistossa syyslukukauden ajan sekä avustusta asumiseen ja elinkustannuksiin. Stipendiaatti pääsee myös osallistumaan perinteikkään ja aktiivisen Eesti Üliõpilaste Seltsin toimintaan. Selts on miesjärjestö, mutta pohjalaiset sukupuoleen katsomatta ovat lämpimästi tervetulleita stipendiaateiksi.

Hakuaikaa stipendiaatiksi on 8.4. asti. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi PPO:n hallituksen puheenjohtajalle (Mikko Mäkelä, ppo-pj@helsinki.fi) sähköpostitse ja perustele, miksi juuri SINÄ olisit loistava valinta Tarttoon lähtijäksi! Lisätietoja stipendiaattivaihdosta voi kysyä puheenjohtajalta sekä kuraattorilta (ppo-pj@helsinki.fi, ppo-q@helsinki.fi).

Stipendiaattivaihto on ainutlaatuinen kokemus päästä kokemaan eläväistä virolaista opiskelijaelämää, joten hae nyt!

Tarton yliopiston verkkosivut: http://www.ut.ee/ EÜS:in verkkosivut: http://www.eys.ee/

 

Lämpimin terveisin

Mikko Mäkelä, hallituksen pj

Tuuli Vähämäki, EPOn hallituksen pj