Hae Oy Botta Ab:n hallitukseen, Ylioppilasasuntolasäätiön hallitukseen ja Kansallisteatterin hallintoneuvostoon

Kevätkokous lähestyy ja jälleen avataan hakuun loistavia paikkoja! Kevätkokouksessa täytetään Oy Botta Ab:n hallituspaikat (2 kpl) vuodeksi, Ylioppilasasuntolasäätiön hallituspaikat (2 kpl) kolmeksi vuodeksi sekä Kansallisteatterin hallintoneuvostopaikka (1 kpl) kolmeksi vuodeksi. Kaikissa näissä hakuaika päättyy 12.3. klo 23.59 ja hakemukset tulee toimittaa yleis- ja talousvaliokunnan puheenjohtaja Kukkolalle (ville.v.kukkola ät helsinki.fi). Alla lisätietoja kustakin paikasta:

OY BOTTA AB:N HALLITUS
Oy Botta Ab kattaa ravintola Manalan, St. Urho’s Pubin sekä Ostrobotnian juhlakerroksen, eli Bottan ravintolatilat. Ravintolayhtiön omistavat pohjalaiset osakunnat, eli Etelä-Pohjalainen Osakunta, Vasa nation sekä Pohjois-Pohjalainen Osakunta. Hallitus koostuu näiden osakuntien ehdottamista jäsenistä (2 kpl per osakunta).

Oy Botta Ab:n hallitukseen hakevilta toivotaan ymmärrystä ja kokemusta liike-elämästä ja työelämästä, vankkaa tietoa osakuntatoiminnasta sekä innostusta toimia ravintolan hallituksessa.

Osakunnan yleis- ja talousvaliokunta käsittelee hakemukset ennen hallituksen käsittelyä. Osakunnan ehdokkaat valitaan Osakunnan sääntömääräisessä kevätkokouksessa 27.3.2018.

Hakemukset mahdollisine liitteineen tulee toimittaa yleis- ja talousvaliokunnan puheenjohtaja Ville Kukkolalle (ville.v.kukkola ät helsinki.fi) 12.3. klo 23.59 mennessä. Mahdolliset kysymykset voi osoittaa Osakunnan kuraattorille (epokuraattori ät gmail.com).

YLIOPPILASASUNTOLASÄÄTIÖN HALLITUS
Osakunta hakee edustajia Ylioppilasasuntolasäätiön hallitukseen kolmivuotiskaudelle 2018-2021. Hallituskausi alkaa touko-kesäkuussa 2018. Ylioppilasasuntolasäätiö hallinnoi Vallilassa sijaitsevaa Mäkelänrinne 5 A -kiinteistöä ja sen asuntoja.

Ylioppilasasuntolasäätiön hallituksessa päätetään kiinteistön hoitoon liittyvistä asioista. Säätiön on perustanut Etelä-Pohjalainen Osakunta, Pohjois-Pohjalainen Osakunta, Wiipurilainen Osakunta ja Karjalainen Osakunta. Kaikista osakunnista hallituksessa on kolme jäsentä. Yksi näistä kolmesta jäsenestä on osakunnan kuraattori.

Hakijoiden osakuntakokemus sekä ymmärrys kiinteistöhallitustoiminnasta katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tarpeelliseksi katsomillasi liitteillä yleis- ja talousvaliokunnan puheenjohtajalle osoitteeseen ville.v.kukkola (at) helsinki.fi 12.3.2018 klo 23.59 mennessä. Osakunnan yleis- ja talousvaliokunta käsittelee hakemukset. Osakunnan edustajat valitaan kevätkokouksessa 27.3.2018. Mahdolliset kysymykset voi osoittaa Osakunnan kuraattorille (epokuraattori ät gmail.com).

KANSALLISTEATTERIN HALLINTONEUVOSTO
Hallintoneuvosto on yksi Kansallisteatterin osakeyhtiön hallintoelimistä ja se kokoontuu pääsääntöisesti 2 kertaa vuodessa. Kokouksessa keskustellaan teatterin yleisestä tilanteesta ja käydään läpi esimerkiksi tilinpäätökset ja toimintakertomukset.

Muut hallintoneuvoston jäsenet ovat yhteiskunnan eri aloilta, esimerkiksi yritysmaailmasta, kustantamoalalta ja kansanedustajia. Osakunnilla on yksi hallintoneuvoston paikka ja kausi kestää kolme vuotta. Osakuntien (SavO, KO ja EPO) kesken on sovittu, että paikka täytetään yhden kauden ajaksi (eli 3 vuodeksi) vuorotellen eri osakunnista. Jos saa tämän paikan, pitää luvata luovuttaa se kolmen vuoden kuluttua seuraavan osakunnan täytettäväksi.

Hallintoneuvoston edustajalta odotetaan kiinnostusta teatteria kohtaan ja avointa mieltä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tarpeelliseksi katsomillasi liitteillä yleis- ja talousvaliokunnan puheenjohtajalle osoitteeseen ville.v.kukkola (at) helsinki.fi 12.3.2018 klo 23.59 mennessä. Osakunnan yleis- ja talousvaliokunta käsittelee hakemukset. Osakunnan edustaja valitaan kevätkokouksessa 27.3.2018. Mahdolliset kysymykset voi osoittaa Osakunnan kuraattorille (epokuraattori ät gmail.com). Edellinen epolainen hallintoneuvostossa on ollut Lotta Vihriälä (2009-2012).