Hae Osakunnan 110. vuosijuhlan vuosijuhlamestariksi!

Kohta pärähtää! Nimittäin EPO110-juhlavuosi.

Etsimme juhlavuoden suurimpaan spektaakkeliin, eli vuosijuhlaan, vuosijuhlamestaria. Osakunnan 110. vuosijuhla pidetään 24.3. tuttuun tapaan Bottalla, mutta kaikki muu onkin vuosijuhlamestarin ja hänen apunaan toimivan vuosijuhlatoimikunnan järjestettävänä.

Vuosijuhlamestarina on mahtavaa – toinen 109. vuosijuhlan järjestäneistä mestareista kuvaa järjestelyfiiliksiä seuraavasti: ”Vuosijuhlamestarin hommat saivat välillä pään muuttumaan stressipalloksi, mutta itse juhlapäivä oli kaiken puuhaamisen arvoinen! Osakuntalaiset olivat auttamassa jokaisessa käänteessä, ja vuosijuhlatoimikunnalta sai tukea ja käytännön apua enemmän kuin paljon. Ihanaa oli jännittää juhlapäivää ja huomata, miten hyvin ilta sujui. Ihmisten hymyt ja hauskat jatkot toki tekivät koko kokemuksesta vieläkin paremman!”

Juhlavuoden takia pyrimme täyttämään vuosijuhlamestarin viran jo syyskuussa, jolloin vuosijuhlamestarilla ja vuosijuhlatoimikunnalla on enemmän aikaa toteuttaa melkoisen pyöreät juhlat.

Osakunta valitsee vuosijuhlamestarin 6.9. pidettävässä Osakunnan kokouksessa. Tehtävään voi hakea joko etukäteen (eli mielellään viimeistään päivää ennen kokousta) lähettämällä hakemuksen kuraattorille (epokuraattori@gmail.com) tai saapumalla paikalle kokoukseen.

2 Comments

  1. Pingback: Osakunnan kokous keskiviikkona 6.9. klo 18.00 | Etelä-Pohjalainen Osakunta

  2. Pingback: 2019

Comments are closed.