Hae fuksivastaavaksi -hakua jatkettu su 6.5. saakka

 

 

Hei epolaiset!

Fuksivastaavien tiimi kaipailee vielä lisävahvistusta syksylle -tule mukaan toivottamaan uudet fuksit tervetulleiksi osakunnalle!

Syksy on vielä kaukana, mutta nyt on jo hyvä alkaa miettiä, kuinka ensi vuoden fuksit otetaan vastaan osakunnallamme. Yksi fuksimajuri ei ihmeitä tee, joten tarvitaan myös fuksivastaavia – hae sinäkin mukaan!

 

Siis mikä fuksivastaava?

Fuksivastaavat järjestävät tiimissä fuksimajurin johdolla kaikenlaista kivaa ensi vuoden fukseille ja päivystävät myös aina ajoittain EPO:n toimistossa jakamassa tarroja ja karkkia osakuntaan kirjautuville. Toiminta, mitä järjestämme, painottuu syys- ja lokakuuhun. Jos haluat tietää lisää, kysellä kuulumisia tai muuten vaan avautua, ota yhteyttä tämän vuoden fuksimajuriin Elisa Tasankoon osoitteesta elisa.m.tasanko@gmail.com.

Fuksivastaavan toimi on hauska tapa päästä mukaan osakunnan toimintaan, eikä se sisällä paljoakaan vastuuta, koska kaikki tehdään yhdessä tiimissä. Fuksivastaavana tutustut helposti muihin osakuntalaisiin ja saat paljon uusia ihania ystäviä! Kirjoita siis hakemuksesi ja lähde mukaan tekemään ensi syksystä unohtumaton tuleville osakuntalaisille!

 

Kuka voi hakea?

Fuksivastaavaksi voivat hakea kaikki epolaiset! Olit sitten osakuntakonkari tai vähän vähemmän Bottalla pyörinyt, sinusta on varmasti ainesta hyväksi fuksivastaavaksi. Tiimiin olisi hyvä saada monenlaisia tyyppejä ja kaikki voivat tulla mukaan ihan omana itsenään.

Mainittakoon vielä tämän vuoden fukseille, että fuksivastaavuus on pehmeä muutos fuksista civikseksi. Teillä on vielä oma fuksivuosi tuoreessa muistissa ja näistä kokemuksista on fuksivastaaville paljon hyötyä.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 6.5. klo: 18.00 mennessä osoitteeseen epo.paasihteeri@gmail.com!

Hakemukset käsitellään hallituksen kokouksessa ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.