Fuksihakuvastaavahaku – auki 3.4. asti

Hei osakuntalainen!

Syksyyn on vielä jonkin verran matkaa, mutta se ei estä fuksiasioiden ajattelua ja suunnittelua jo nyt. Tarkoituksena olisi saada fuksit mukaan osakuntaan taas syksyllä ja tähän tarvitaan fuksimajurin lisäksi fuksivastaavia. HAKU FUKSIVASTAAVAKSI ALKAA SIIS ÄN YY TEE, NYT!

Fuksivastaavat toimivat fuksimajurin apuna järjestäen fuksiaiset, fuksipäivälliset, fuksi-iltoja ja kaikkea muuta, mitä ikinä keksivät! Myös päivystäminen silloin tällöin kuuluu fuksivastaavien hommiin. Fuksitoiminta painottuu syys-lokakuulle ja lisätietoja voi kysellä tämän vuoden fuksimajurilta Jasminella Kankaalta osoitteesta jasminella.kangas@gmail.com tai esimerkiksi Facebookissa.

Fuksivastaavan toimi on loistava tapa päästä mukaan osakuntatoimintaan! Liian suuresta vastuusta ei kannata murehtia, sillä fuksivastaavana et ole yksin vastuussa mistään, vaan toimit fuksimajurin apuna muiden fuksivastaavien kanssa. Fuksivastaava vuotenasi tapaat varmasti paljon loistavia tyyppejä ja saat uusia mahtavia ystäviä. Kirjoita siis rohkeasti hakemuksesi hallitukselle. Et varmasti tule katumaan! 🙂

Kuka voikaan hakea? No, fuksivastaavaksi voit hakea, jos olet epolainen ihminen. Fuksitiimi kaipaa kaikenlaisia tyyppejä, tule sinäkin ihan omana itsenäsi mukaan!

Erityismaininta vielä teille tämän vuoden fukseille! Fuksivastaavana on helppo aloittaa aktiivisempi osakuntailu. Vastaavana pääset kertomaan tuoreessa muistissa olevat ruusut ja risut viime syksyltä. Toki fuksivastaavana saat myös pehmeän laskun civis-elämään fuksina olemisen jälkeen!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 3.4. kello 17 mennessä osoitteeseen epo-mail@helsinki.fi. Hakemukset käsitellään hallituksen kokouksessa ja hakijoille ilmoitetaan päätöksestä henkilökohtaisesti